Вадење нов пасош/лична карта

• Креатор на темата Креатор на темата arizanov
  • Време на започнување Време на започнување
Te molam kazi kako uspea da zakazses voopsto, jas ne uspevam da dobijam telefonski za da zakazam //liniite im se iskluceni!//, preku webot na mvr i uslugi.gov.mk isto ,,ne zakazuva,,. Pomogni za nacinot na koj zakaza za itna postapka, neophoden mi e. Blagodaram
Па закажал пред срањево сега курац, пред некој ден еден ми кажа дека уште пред пола месец му закажале за средина на март за по брза постапка и тоа пази којзнае дали ке имаат образец или како и да се вика за да му го изработат

Te molam kazi kako uspea da zakazses voopsto, jas ne uspevam da dobijam telefonski za da zakazam //liniite im se iskluceni!//, preku webot na mvr i uslugi.gov.mk isto ,,ne zakazuva,,. Pomogni za nacinot na koj zakaza za itna postapka, neophoden mi e. Blagodaram
Со врски како инаку на друг начин?

Со врски како инаку на друг начин?
Kako i za se ostanato vo ovaa drzava
Па закажал пред срањево сега курац, пред некој ден еден ми кажа дека уште пред пола месец му закажале за средина на март за по брза постапка и тоа пази којзнае дали ке имаат образец или како и да се вика за да му го изработат
Tuka lezi primarniot problem, nemaat obrasci. Bi cekal i do mart za da zakazam slikanje i do Bog znae koga za go podignam ,,po itna,, , no nevozmozno e da se zakaze na nitu eden ,,normalen nacin,, //bez vrski//.
Пробај преку фиксниот 0800 192 92
Ne im rabtoti nitu toj. Soprugata so denovi zvoni i na dvata //mob i fixen// telefoni pritoa ostvaruva i po 400 pojdovni povici dnevno, no bezuspesno.

Последно уредено:
Симнете апликација Auto Redial - веднаш сама врти штом другата страна спушти.

Абе одам да вадам пасош по брза постапка, чекам 2 часа, искочив од работа се брукам пред претпоставени за да не ми земат ден од одмор, па 4 дена после тоа отидов после работа пошо до 7 и пол работат навечер и викам ај да си го земам раат пасошот коа видов 453543534534 луѓе чекаат за да земат пасош по итна постапка... :facepalm: Значи за пасош по ИТНА постапка, каде плаќаш 6500 денари чекаш 2 саати и после тоа уште 3 саати да си го земеш пасошот. Како бе да не бидеме револтирани бе све да им ебам најмило што имаат.
Пред кој претпоставени си се брукал ???не е брука по дебелиот црн газ што те плескаат,и што џвакаш сечени секој ден.Брука е за пасоши што бараш да идеш да се сликаш????

• Тажно
Reactions: Mud
Сабајлешки пробајте или послем ручек, послем 18:00. Претежно тогаш се ослободени линиите, барем за мене беше така.

Kako i za se ostanato vo ovaa drzava

Tuka lezi primarniot problem, nemaat obrasci. Bi cekal i do mart za da zakazam slikanje i do Bog znae koga za go podignam ,,po itna,, , no nevozmozno e da se zakaze na nitu eden ,,normalen nacin,, //bez vrski//.

Ne im rabtoti nitu toj. Soprugata so denovi zvoni i na dvata //mob i fixen// telefoni pritoa ostvaruva i po 400 pojdovni povici dnevno, no bezuspesno.

Јас вчера имав 600 повици , добив во 18:00 и 45 мин свиреше музика и спуштив .
Сабајле во 8;15 . после 40 повици добив и ми кренаа после 2-3 мин , ми закажаа за средина на мај .

Јас вчера имав 600 повици , добив во 18:00 и 45 мин свиреше музика и спуштив .
Сабајле во 8;15 . после 40 повици добив и ми кренаа после 2-3 мин , ми закажаа за средина на мај .
Po ,,itna,, na slikanje za sredina na maj?
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20240213-170037_Call.jpg
...i site operatori ostanaa zafateni, mrezata me ,,iskluci,,
Bolivija ne ni e ramna, voda da ni nosat

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom