- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.690
- Поени од реакции
- 6.510
Дека ни го турија ни го турија, дека сме гомно од држава сме. Ама тука и граѓаните си се криви. Сите чекаат 5 до 12, а од  јули месец се збореше за ова и дека е хаос за закажување. Можеше да се закаже за брза постапка без проблем, разликата е 600ден за возачка. За 600 не вреди да се малтретираш со глупостиве. Плус со истиот термин за возачка можеш и за лична да се сликаш. Сигурно таму нема да ти каже, а не може кога веќе си влегол. 1мин плус му е тоа.
Мене во ноември ми ги украдоа сите документите. Пријавив регулулар и ми рекоа 15 мај. А нема шанси, пријавив послем по брза и за 5 дена се сликав и одма послем тоа ја подигнав.
За пасош е заебано, разликата во цени е голема.

Мене во ноември ми ги украдоа сите документите. Пријавив регулулар и ми рекоа 15 мај. А нема шанси, пријавив послем по брза и за 5 дена се сликав и одма послем тоа ја подигнав.
За пасош е заебано, разликата во цени е голема.

Значи за пасош по ИТНА постапка, каде плаќаш 6500 денари чекаш 2 саати и после тоа уште 3 саати да си го земеш пасошот. Како бе да не бидеме револтирани бе све да им ебам најмило што имаат.
  Значи за пасош по ИТНА постапка, каде плаќаш 6500 денари чекаш 2 саати и после тоа уште 3 саати да си го земеш пасошот. Како бе да не бидеме револтирани бе све да им ебам најмило што имаат.