Фан клуб - РК Вардар

Слаби се Еурофарм до 45 минута ги затворивме тотално у одбрана, Тие соло акции на Кузмановски каде се затрчува ко мува без глава и фрла топки без идеја, тој не е никаков проблем, да изротираше малку паметно тренерот наш ќе ги победевме, да игравме егал резултат до 50 минута они ќе се посереа од страв и ќе почнеа да фрлат топки у аут, они не можат да играт под притисок кога се крши резултатот тоа се виде многу пати, имаат подобар и поширок состав од нашиот ама дека можеме да ги победеме дома можеме, само треба добро да одиграме со другите и да немаме кикс до дуелот со нив, они под притисок ќе се самопобедат против нас :))))

Недановски не го бива за тренер, он највеќе што може е да биде помошник, јас ви го пробал Столе доколку нема други опции.
Па и Столе и Борко зарем до толку се слепи и не можат да му укажат на грешките ….

Стварно мислите Столе или Борко имаат поголемо тактичко знаење од Недановски?
Па не се покажа до сега Недановски, имам впечаток дека кога беше Столе многу подобри беа или се лажам?

Па не се покажа до сега Недановски, имам впечаток дека кога беше Столе многу подобри беа или се лажам?
Недановски не се покажа, ама Столе ништо нема да биде поарен од него.

И јас имам впечаток дека тогаш кога ѓи водеше Столе подобро изгледавме ама он пак на прес изјавуваше дека сета заслуга била на Недановски …..

Овој Борис Живковиќ од Австрија имаше топ утакмица денес на десен бек. Гледам во Азоти Пулави игра. Одлично би ни дошол, плус игра и во одбрана.
:D

Малце подзабораваме дека Вардар веќе не е толку атрактивен клуб за странци, плус нема ни финансиска моќ од аспект што не игра Европа. Потребно е да дојде на нивото на Загреб повторно, за да може да се претстави проект пред странци еве сакаме исчекор напред, моментално сме под Загреб со моменталниот статус.

Затоа и е штета што пукна СЕХА, сега добро ќе му дојдеше да ги игра тие утакмици и да се мери со Загреб, Војводина, Партизан и да покаже дека е над нив.

"Слабиот" Тиквеш со напад за израмнување кај Алкалоид, штета што не им скинаа бодови.
Ќе биде претешко во Кавадарци наредна недела без Јасухира.

Вчера ги прегазивме Пролет, ама многу работи не ми се бендисаа.
Тунижанецот не беше ни во состав, изгледа и него џабе го земавме. Томи играше напред-назад 40 минути, а после тоа Ѓукиќ играше како десен бек.
На крила ги изротиравме сите играчи и Ќосевски и Стојановски брцнаа некој гол.
Она што најмалку ми се допадна беше што Петриќ и Николиќ исто така ги немаше. Да не сме ја ебале нешто калимерата со странциве?
Место да воигруваат комбинации за престојните натпревари, ние 40 минути игравме напад со Мишевски, Карапалевски и Јагуриновски. Мишевски даде 4 гола од бек мислам, се креваше на шут :D
Со таква бековска тројка и од Струга ќе изгубиме.
Влезе тој Гојковиќ. Какво дрветино, да му се заплаче на човек. Па Хансер за него е Карабатиќ и Стејнс заедно. Сериозно, зошто бар него не го форсира пред инвалидиве наши?
Ми личи дека нешто не штима во составов. Да се надеваме дека криеме карти за во Кавадарци наредна недела, ама нешто ми вика дека ќе напаѓаме со македонската бековска линија.

"Слабиот" Тиквеш со напад за израмнување кај Алкалоид, штета што не им скинаа бодови.
Ќе биде претешко во Кавадарци наредна недела без Јасухира.

Вчера ги прегазивме Пролет, ама многу работи не ми се бендисаа.
Тунижанецот не беше ни во состав, изгледа и него џабе го земавме. Томи играше напред-назад 40 минути, а после тоа Ѓукиќ играше како десен бек.
На крила ги изротиравме сите играчи и Ќосевски и Стојановски брцнаа некој гол.
Она што најмалку ми се допадна беше што Петриќ и Николиќ исто така ги немаше. Да не сме ја ебале нешто калимерата со странциве?
Место да воигруваат комбинации за престојните натпревари, ние 40 минути игравме напад со Мишевски, Карапалевски и Јагуриновски. Мишевски даде 4 гола од бек мислам, се креваше на шут :D
Со таква бековска тројка и од Струга ќе изгубиме.
Влезе тој Гојковиќ. Какво дрветино, да му се заплаче на човек. Па Хансер за него е Карабатиќ и Стејнс заедно. Сериозно, зошто бар него не го форсира пред инвалидиве наши?
Ми личи дека нешто не штима во составов. Да се надеваме дека криеме карти за во Кавадарци наредна недела, ама нешто ми вика дека ќе напаѓаме со македонската бековска линија.
Доста добро појачани на голманска позиција Тиквеш, Обина десниот бек од натпревар во натпревар се подобар и подобар, каков играч чоече

И мене не ми се допаднаа мање-више истите работи од мечот со Пролет. Можеби се мачиме со некои поситни повреди па не ризикуваме со сите играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom