J
joli1
Гостин
искрено само ми го потврдуваш моето мислење за состојбата на форумов, и тоа како лик спрема кој сум имал огромна почит.Абе аман, многу лесно ти се повредуваат чувствата.
Што очекуваш да добиеш со темава, ум за женачка, или универзални правила како да бираш?
Генерализирањата нема да ти помогнат, ти пишав поназад, научи да читаш луѓе и внимавај по какви трчаш. Втора работа, направи си твоја листа на работи кои ти се битни, па пробај да бараш соодветна личност.
Трета работа, одлучи каква личност сакаш да си ти.
Инаку и кај двата полови постојат луѓе кои не држат струја. Еден куп и од мажите што глумат жртви си имаат маани преку кои ниту една нормална жена не би преминала, а истото важи и за жените.
Како што не сакаш ти некоја што имала многу партнери пред тебе, така и некоја не сака маж што ќе го брцне во секоја што ќе му намигне.
Исто е и со пороците, со машките хоби, боемството, новите трендови: никој не сака да се врзува, секој бара искуства, куропецање, шетање, живот од Инстаграм.
сега би требал да изгубам двоцифрен број минути од сопствениот живот објаснувајќи ти на што тоа укажував во постот за кој што ме цитираше, иако истото е ептен очигледно и секој кој што ќе го прочита ќе му е јасно, зошто постот кој што го пишав, а го цитираше нема никаква врска со повредување на моите чувства, туку е мој став за состојбата на форумов и зошто сметам дека моето време потрошено на форумов моментално е залудно, непродуктивно, нема никаков ROI, зошто темава ја отворив и кои се моите очекувања од истата иако во првиот пост на темава можеш и сам да прочиташ и да сфатиш, ама реално веќе не ми се замара со константно објаснување на работи кои што се ептен очигледни и константно да се објаснувам поради нечии непотребни констатации.
Последно уредено: