Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Прв пат во живот да ми е врзана раката во завој, гипс било што, скинав добро парче месо на работа баш како за мој апетит :D
Колку било заебано да функционираш со една рака видов деновиве, можам да замислам колку им е тешко на луѓето кои имаат трајно инвадилитет, моево ќе помине за краток период без последици ама дефинитивно треба да ми дојде памет за некоја работа и да престанам да се жалам за секоја ситница иако скоро и ништо не ми фали во животот.

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133
Интересно ми е како на повеќето што редовно пишуваат овде профилите им се "родени" преку далечните 2006 и 2007 година... Тие имаат 17-18 год. Ако биле на по 17-18 г., кога се ги создале, тогаш сега се колку мене. Значи, повеќето тука се ми набори. :)

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.901
Поени од реакции
3.171
Драа, не сакаат да ми ги сменат патиките бе 1800 ден у вода, :cautious:ме игнорираат,такви се, ќе земат пари и одма после не те ферма два посто, ццц.
Добро дали е можно ова што ми се случува побегнав од Велес ради глувци, ај разбирам 5 години не седел човек, но сега во Скопје во станов, пак глувци??? Вчера ми претрча во кујна:shok2::shook::( o_O:eek:(n) немогуче!!!:boksix:
Универзумот ми дава знак да палам патиките и да фаќам пат надвор од државава, јас така го сфаќам тоа.

Член од
10 мај 2022
Мислења
922
Поени од реакции
2.666
Драга,
Дали имало во минатото средба или дружба на членови од форумов????
Сакам да запознаам некои луѓе,сигурно има некоја скриена милфица ....која е заинтересирана нека напише слободно. Може да се направи еден евент.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.193
Поени од реакции
27.889
Драга,

ако понеделнички наутро 50+ годишната колешка те поздрави со " Добро утро златен ! " да знаеш дека дома има суштество што е ливадарка и барем еднаш месечно ја прашува " Кога ќе си најдеш маж како за тебе или планираш да останеш стара мома ? ".

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.285
Поени од реакции
7.978
Da im pomognime na prilepcanive ,
Сестра и брат од Прилеп имаа настап за паметење на шоуто “Никогаш не е доцна” – Гласајте ТУКА за нашата прилепчанка да помине во следниот круг!

so eden klik na linkov podolu ce gi poddrzhite

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
Кајг,
народната ми вели „ Ако веќе мораш да го клоцнеш куче, види да биде малечко“ :( ами тогаш зошто да го клоцнам, тоа не може да ми направи зло ниту да ме касне, како што може да направи „големо куче“!
Oa9K4m8ged-6.png

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.526
Поени од реакции
9.563
Не знам зошто луѓе што се во можност да живеат солиден живот, имаат кров на глава и тоа добро уреден или барем еден вработен во семејството демнеат по хуманитарните групи и на секое пишуваат 'може за мене' кога некој подарува па макар и стари излитени алишта. Зошто?

Член од
10 мај 2022
Мислења
922
Поени од реакции
2.666
Драга,

собрав храброст бидејќи очајната веќе не ми е по кејф ,ја канам @bijons во четврток на култно градско место.До сега сум немал комуникација со нејзе се надевам не и пречи мојот прв чекор на пристапување....чекам одговор може и во порака.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.836
Поени од реакции
6.447
Заглавен меѓу кругот на некој од најолемите криминалци на Континентот. Заглавен меѓу бебешко-сини, а металик врати од Порше Тајкан, каде ништо.никогаш.не.е.доволно. Каде врвно достигнување е да се качиш во лифтот со Ескорт мома, за која се чудиш зошто го одбрала тој живот и спонтано се прашуваш дали и се гадиш.

Само не ова зло да не се навикнам, во крв да не ми влези и што побргу да побегнам.
Дури и Ѓаволот ме прашува што барам јас тука на дното, кога местото не ми е тука.
Иди Пролет Византијски, убавецу со блакански кафени очи на срна. Својот најголем Фан засекогаш!!!
Јас сам затворив една врата, мојот Бог ќе отвори Порта.

Kajgana Shop

На врв Bottom