Инфо за нови филмови достапни на торент

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.752
Поени од реакции
8.171
[CrnaBerza]Nedelja.mp4

Денес качен, побрзајте додека не го тргнале, иста ситуација беше со Toma пред некоја година.
Ма на Filmoton.net i Pregledaj.net е јавно достапен за гледање онлајн.

E сега да видиме дали некој ќе го крка стапот.

Последно уредено:
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Ги има некој на торент странскиве што се номинирани за Оскар? Поконкретно ми треба за Perfect Days, The Teacher's Lounge и The Zone of Interest? Можеби @Zlatikevichius?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.866
Ги има некој на торент странскиве што се номинирани за Оскар? Поконкретно ми треба за Perfect Days, The Teacher's Lounge и The Zone of Interest? Можеби @Zlatikevichius?
Првите 2 ги има, последниот не. Ќе ти пуштам торенти во приватна порака, само те молам држи seed барем една недела.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Nema nikoj od crnaberza invite ,osven lani koga bese otvoren za reganje,sea ke go stavam na server ako nekoj saka drug neka pise, cena u inbox grom da me udri hehe

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.866
Го има и на balkandownload, што се запнале толку со Crna Berza не знам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.866
vo search ne go dava nedelja, u domasni filmovi isto go nema de prati link na poraka da vidam ?
:sramezliv:
Го нема веќе, го тргнале.

Тогаш на ТракерМК го има, нека го симнат од таму. :P (сеа замисли и од таму го тргнат и ќе земам харикири ќе направам)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
:sramezliv:
Го нема веќе, го тргнале.

Тогаш на ТракерМК го има, нека го симнат од таму. :P (сеа замисли и од таму го тргнат и ќе земам харикири ќе направам)
го има таму ,добро е диши лагано ехех
Автоматски споено мислење:

Ај сеа некој да прати invitation code za tamu :misticen:
пратено

Kajgana Shop

На врв Bottom