Фан Клуб: Интер

Нема проблем да седи на клупа, се додека не дојде и да даде 2 гола како измена. Ванда на некое шоу ќе каже како он во заби може да го носи цел интер и отиде калимерата се расипа...
Злато играчиште, фала му шо го носеше на свој грб клубот едно време, ама не фала за иднина. Му го испи таа жена паметот.

Мислам дека на некој начин и доста го потценуваме тимот, кога правиме споредби со тимот од 2010 на пример. Не се овие така далеку, можеби на индивидуално ниво се нешто поназад ама функционираат како машина. Некои од играчите страшно го подигнаа нивото во последниве година-две (Лаутаро, Хакан, Ди Марко...). Мистерот е веќе сериозен тренер и кога ќе не одведе до втората ѕвезда и ќе го освои тоа Скудето што му фали, веќе ќе влезе во рангот на А-класа италијански тренери, а има простор се уште да напредува. Манчестер Сити виде колку заебана екипа сме, а тек да налеташе на ваков Интер како оваа година којзнае што ќе им се задесеше во тој еден натпревар што го одиграа мизерно. Да не се разбереме погрешно, Сити се поим за сите други последниве години, ама да го одигравме тој натпревар како што играме во моментов, со такво тресење нозе ќе се вратеа дома попарени.

Инаку сезонава ме интересира само втората ѕвезда и ништо друго. Мислам дека немањето трет напаѓач ќе ни се удри од глава во некој момент во ЛШ, дали со Атлетико или подоцна. Тоа ни е ахилова пета со оглед на тоа што Арнаутовиќ и Санчез се практично неупотребливи.

Скудетото се уште не е освоено ама за месец и нешто би требало рутински да ставиме крај на сите дилеми.

Само да ви нагласам, ја добивам лека полека битката со Контевците. ;) Долг процес беше ама успеав некако.
Ти сам со себе у битка да влезеш ќе изгубиш, добивал он други битки. Мрсул.

Ти сам со себе у битка да влезеш ќе изгубиш, добивал он други битки. Мрсул.
Доволна сатисфакција ми е што го засака донот Инза и што веруваш во него и што секако ќе биде поуспешен од таа наказа Конте.

Pokraj noviot dogovor za Lautaro, vo Rijad pocnale da rabotat i na prodolzuvanje na dogovorot na Barela, ova se dobri vesti za nas.

Za Damfris iskreno imam 0 sentimentalnost dali ke ostane ili ne, nesto slicno ko i za Onana, 0 impakt ke ima ova za ekipata, ne gleam ovoj i na koja osnova nesto se raskurnazil ama neka go, koj go ebe, ostane ili ne totalno seedno.

Pokraj noviot dogovor za Lautaro, vo Rijad pocnale da rabotat i na prodolzuvanje na dogovorot na Barela, ova se dobri vesti za nas.

Za Damfris iskreno imam 0 sentimentalnost dali ke ostane ili ne, nesto slicno ko i za Onana, 0 impakt ke ima ova za ekipata, ne gleam ovoj i na koja osnova nesto se raskurnazil ama neka go, koj go ebe, ostane ili ne totalno seedno.

Зошто се ми мириса дека Дамфриз е на таргет од Инзаги од кога ја даде таа фамозната изјава дека Инзаги бил премногу гласен покрај аут линијата и дека понекогаш не го слуша, и дека бил среќен кога требало да играл на спротивната страна од аут линијата за да не го слуша него како вриска...

Може го кажал тоа како заебанција, но никогаш незнаеме како Инзаги тоа го протолкувал...

Ne veruvam da e takov bukvalista Inzagi, ova mislam deka e radi dogovorot a i zasto Darmijan zadnje vreme dostavuva iako loso ja otvori godinava, ne pa deka Damfris e alfa i omega desno bemliga.

Inace Inzagi nema da e na klupa so Roma poradi zuti kartoni. :tapp:

Fratesi denes ne treniral, zatoa i ne vleze so juventus, imal problemi nekoi, muskulna povreda, nisto seriozno so ogled deka sepak bese opcija od klupa ama eve denes i bez trening, bi trebalo da e spremen za Roma kako i da e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom