Ти дур имаш болна фантазија еквивалента на верувањата во Гринч, Дедо Мраз и Пепелашка, ја погледнувам во доказите кои излегоа за време на Калчополи . Едно е наречените местачи, друго осудените, колку пати треба да ти се повтори ?!
Колку сакаш повтори му не помага. Засега местењето на Интер е во доменот на бујната фантазија, малку поттикната од медиумите на двата ривалски клуба. Од доказ нема ни Д.
ne e smesen.sreken e.odamna ne pocuvstvuvale nekolku godini da se na vrvot.imav drugari u klas koi kako picki se kriea sekoj ponedelnik zaso od vikend u vikend razlikata megu juve i inter bese se pogolema.sea se presrekni so 2-3 godini se prvi.toa e.kao cigance na cresa:smir::smir::smir:
Така си оди тоа, некогаш добиваш, некогаш губиш. Ова се години на Интер, се разбира и тоа нема вечно да трае. Но трпението и вложувањата на Морати после долго време се исплатеа и имаме право да бидеме среќни. Знам дека повеќето навивачи на Јуве во себе се чувствуваат обесправени или оштетени, но ние како навивачи на Интер многу подолго го чувствувавме истотот, и се покажа дека сме биле во право.
Како и да е, објективно во моментов Јувентус нема тим за титула а јас се надевам дека догодина ќе бидат и Јувентус и Милан посилни а првенството понеизвесно.
Вој став е целокупен колку ида го сакам Интер, незнам зошто осеќам дека секоја екипа е на некој начин корумпирана.Оние стадиони ко арени за гладиатори се, никој да направи или да реновира стадион како во Германија.
Тоа ти е точно, стадионите им заостануваат но тоа не е ништо страшно, во Германија и Англија едно време беа полоши. Многу екипи во Италија делат стадиони и тоа не дава многу можности за вложување. Се спомнуваше нов стадион на Интер едно време но не знам до каде е работата. Како и да е, атмосферата што знаат да ја направат Италијаните на дерби меч е невидена. Никогаш нема да видиш кореографија како на Интер-Милан на меч од англиско првенство. Тоа само во Сериа А и Примера.