Ова е еден од меѓу најбројните докази за непочитта на жените севердонки кон своето. И оти Севердонија не ја бивала за држава. Одговорот одамна е даен само кој да го прифати. Вистината боли.![]()
кој ги прашува родителите, можеби само муслиманките
Овој Умејр како што пишав пред ннекоја страна треба да се најде да му се отвори невладина организација со владини пари и само да пишува и да шири мислење или со модерен речник кажано да биде платен инфлуенсер. И да не се штеди на ништо што ќе побара.![]()
кој ги прашува родителите, можеби само муслиманките
Левчикарската последица од Југославија. Споредба Хрватска и Србија со вештачко созданиеEpa ne gi uchat na zdravi raboti kako nacionalizam i rasizam ![]()
Еј како бе, ја па мислев јас сум ти најомилен шиптaр.Овој Умејр како што пишав пред ннекоја страна треба да се најде да му се отвори невладина организација со владини пари и само да пишува и да шири мислење или со модерен речник кажано да биде платен инфлуенсер. И да не се штеди на ништо што ќе побара.
После вискито и кафето на плоштад, најновиот премиер на нашата Република со одбрано друштво, во пријатна атмосфера го продолжи големото достигнување на албанскиот народ и во таа прилика:
![]()
Ти и надаље си ми најомилен шиптaрЕј како бе, ја па мислев јас сум ти најомилен шиптaр.
Не можеме моментално имаат преголема поддршка од големите држави инаку таму се испраќа еден трактор и сите овакви фашистички споменици се вадат од корен бидејќи не се бореле за Македонија туку за некоја друга кауза. Утре повторно нека постави некој кога ќе добие затворска казна нема ни во сон да им текне.