- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.467
- Поени од реакции
- 6.126
Истите размислувања ги имаат двете ,,групи" не се они некој посебен вид на хомо сапиенс па да речеш да се разликуваат.Да! Не знам дали би успеало на алтернативки како шо спомна, односно да речам на мала група на жени шо постојат, и дали воопшто постојат, оти од лично искуство никогаш не сум се запознал СК со такви женски (сакав не добив можност), и заради то шо не сум запознаен со такви женски, за мене не постојат такви како на запад. Субјективно е на барам да се сложиш со мене, чисто од моја перспектива кажувам.
Странство сум немал проблем, еве другар мој шо работи во Хрватска пред некој ден се запозна со Украинка, просечно чупе, уба преубо си тераат. Од брат му женска му, му пишува "лесни се Украинкиве? Одма ја кандиса?" оти знам каква личност е ми се згади то шо го прочитав, а не ѝ е прв пат така да речи за Украинки, Русинки или општо Западов.
Му успеа оти го бендисала, ако не те бендиса, ако сакаш до Марс појди и врати се, пак че ти ги удри клоците.
Мора да се има предвид, од било кој пол машки или женски, ако не те бендисува пред сѐ физички едната страна, џабе е сѐ другото.
Истите работи им пријат и на двете само што едните можеби малку поискрени се со своите намери.