Финтици за запознавање преку Instagram?

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.467
Поени од реакции
6.126
Да! Не знам дали би успеало на алтернативки како шо спомна, односно да речам на мала група на жени шо постојат, и дали воопшто постојат, оти од лично искуство никогаш не сум се запознал СК со такви женски (сакав не добив можност), и заради то шо не сум запознаен со такви женски, за мене не постојат такви како на запад. Субјективно е на барам да се сложиш со мене, чисто од моја перспектива кажувам.

Странство сум немал проблем, еве другар мој шо работи во Хрватска пред некој ден се запозна со Украинка, просечно чупе, уба преубо си тераат. Од брат му женска му, му пишува "лесни се Украинкиве? Одма ја кандиса?" оти знам каква личност е ми се згади то шо го прочитав, а не ѝ е прв пат така да речи за Украинки, Русинки или општо Западов.

Му успеа оти го бендисала, ако не те бендиса, ако сакаш до Марс појди и врати се, пак че ти ги удри клоците.

Мора да се има предвид, од било кој пол машки или женски, ако не те бендисува пред сѐ физички едната страна, џабе е сѐ другото.
Истите размислувања ги имаат двете ,,групи" не се они некој посебен вид на хомо сапиенс па да речеш да се разликуваат.
Истите работи им пријат и на двете само што едните можеби малку поискрени се со своите намери.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
1.474
Ако е убав, тогаш е харизматичен, ако е грд, тогаш е манијак :D :pos:

Waiting for all the girls my grandma said would chase me because I'm so handsome.

Истите размислувања ги имаат двете ,,групи" не се они некој посебен вид на хомо сапиенс па да речеш да се разликуваат.
Истите работи им пријат и на двете само што едните можеби малку поискрени се со своите намери.
Не те разбрав на шо мислиш конкретно. На женските кај нас со балкански менталитет и алтернативки или женските кај нас шо мисла ниско за женскиве од странство?

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.467
Поени од реакции
6.126
Не те разбрав на шо мислиш конкретно. На женските кај нас со балкански менталитет и алтернативки или женските кај нас шо мисла ниско за женскиве од странство?
Мислев на споредбата со алтернативки и тие со балкански менталитет.
Требаше поконкретен да бидам

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
1.474
Мислев на споредбата со алтернативки и тие со балкански менталитет.
Требаше поконкретен да бидам
Можиме да потврдиме дека се разликуваат во менталитетот како се растени и под кое влијание. То е всушност клучот шо ги разликува не дека се друг вид на „луѓе“, истото важи и за мажите. Е сега за то како размислуваат двете друпи, е то не знам, жената едно мисли друго прај.

Само да посочам дека „алтернативки“ не е конкретен и точен термин шо би му го дал, не можам да осмислам збор, најблиску би било, „прозападни женски“ шо под то спаѓаат „рокерки, металки, раперки, аниме женски, ти реков ми рече“. Е овие прозападни женски, можам да кажам дека се поискрени во своите намери отколку овие балканскиве, и то еден од фактите шо ги издвојува едните од другите.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.467
Поени од реакции
6.126
Можиме да потврдиме дека се разликуваат во менталитетот како се растени и под кое влијание. То е всушност клучот шо ги разликува не дека се друг вид на „луѓе“, истото важи и за мажите. Е сега за то како размислуваат двете друпи, е то не знам, жената едно мисли друго прај.

Само да посочам дека „алтернативки“ не е конкретен и точен термин шо би му го дал, не можам да осмислам збор, најблиску би било, „прозападни женски“ шо под то спаѓаат „рокерки, металки, раперки, аниме женски, ти реков ми рече“. Е овие прозападни женски, можам да кажам дека се поискрени во своите намери отколку овие балканскиве, и то еден од фактите шо ги издвојува едните од другите.
Јас кога зборев за размислувања мислев на тоа што сите женски исто ќе реагираат при додворување од страна на тип што го свиѓаат, за тоа што е универзално за нив.

Затоа сметам дека нема потреба од правење на категоризации бидејќи ако женската доволно те бендисува макар и си истрескал тешка глупост пред неа, ќе помине со оправдание ,,срцка си'' проследено со смеење, иако ти си помислуваш дека си оплескал. Единствениот ,,непријател" во се ова е времето, односно колку сме ние спретни за дејстување.

Ние иако сега сме по куќи, се уште го носиме во нас тоа пештерското и во многу пригоди како во вакви, тоа може да се увиди

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
1.474
Јас кога зборев за размислувања мислев на тоа што сите женски исто ќе реагираат при додворување од страна на тип што го свиѓаат, за тоа што е универзално за нив.

Затоа сметам дека нема потреба од правење на категоризации бидејќи ако женската доволно те бендисува макар и си истрескал тешка глупост пред неа, ќе помине со оправдание ,,срцка си'' проследено со смеење, иако ти си помислуваш дека си оплескал. Единствениот ,,непријател" во се ова е времето, односно колку сме ние спретни за дејстување.
Ah ok I get it now. Мислев дека мислиш за првото шо го напишав, нема врска како и да е.

Сите женски исто реагираат на машко шо го бендисуваат. Ако сакаш биди во носо искривен, ако те бендиса, и то јако те бендиса, нишо не ја спречува да биди со тебе освен самио ти. Има ситуации кај шо женска можи да изгуби интерес, или то шо те бендисува заради надворешни фактори, а пред сè е други мажи да ти го уништа „имиџо“ заради завист.

Проблемо е шо мислиш дека си наебал, е заради то шо одиш со помисла да се пушташ, ако си доволно самоуверен и знајш шо да кажиш и како да го кажиш, нема да мислиш дека си ја оплескал. Јас лично не одам со помисла (mindset) за пуштање, години има отко се откажав од то, ако гледам дека се ок, се опуштам и тресам глупости (ако не, се однсеувам формално), ако ме бендисува, нека ми кажи, секако жените денеска бираат. То беше најубото нешто шо сум го менал, и едноставно еден терет ми се симна од мене.

Ние иако сега сме по куќи, се уште го носиме во нас тоа пештерското и во многу пригоди како во вакви, тоа може да се увиди
Па, сè шо беше под турско ко че видиш има пештерско во нив, а со ова темпо ко шо сме, неколку века нема да се искорени.

Член од
26 декември 2020
Мислења
182
Поени од реакции
264
Samo bidi atraktiven peer sami ke ti pisvat na sekoe iskacanje mi lupaat follow samite
samo bidete atraktivni i se e lesno

ako ste epten utepani ripajte na TRT game changer

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
1.474
Ме интересира конкретно, шо финти се користа за запознавање (пуштање) на поголемиов дел со балкански менталитет (Синан Сакиќ). Освен то шо треба да играш манипулативни игри (mind games) шо е то шо ги поврзува ајде да дефинирам групава Цеца (женскиве) со Шабан (селјациве)? Pick up lines не работа, дај ми број (give me your number) и то не, директно да се запознајш и то не иди предвид, wtf шо работи?

Никогаш не сум се дружел со оваа група на лујџе, иако имам другари 2-3 такви (не длабоко другарство), едноставно е не сфатливо од моја страна и никогаш не сум можел да се вклопам и отпосле сфатив дека не сакам и поубо за мене. Зато и прашувам, шо финти работа за со овие женски, ме интересира длабочината на то.

Член од
10 август 2013
Мислења
544
Поени од реакции
932
Ме интересира конкретно, шо финти се користа за запознавање (пуштање) на поголемиов дел со балкански менталитет (Синан Сакиќ). Освен то шо треба да играш манипулативни игри (mind games) шо е то шо ги поврзува ајде да дефинирам групава Цеца (женскиве) со Шабан (селјациве)? Pick up lines не работа, дај ми број (give me your number) и то не, директно да се запознајш и то не иди предвид, wtf шо работи?

Никогаш не сум се дружел со оваа група на лујџе, иако имам другари 2-3 такви (не длабоко другарство), едноставно е не сфатливо од моја страна и никогаш не сум можел да се вклопам и отпосле сфатив дека не сакам и поубо за мене. Зато и прашувам, шо финти работа за со овие женски, ме интересира длабочината на то.
Подобро седи си раат и не се замарај, што е твое ќе си дојде со време батка. Толку можам да ти помогнам.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
1.474
Подобро седи си раат и не се замарај, што е твое ќе си дојде со време батка. Толку можам да ти помогнам.
Прашувам, не ни пробувам, а посебно ако прајме муабет за „вистински“ партнер, не се земам за наша. Како и да е, на крај и крај не е битно.

Член од
21 јуни 2022
Мислења
46
Поени од реакции
28
секогаш пишувајте во дм : Здраво, дали би можело да те заследам?

Член од
10 јуни 2022
Мислења
54
Поени од реакции
78
Ниту една дама не била воодушевена и не се навлажнила ако и пишете Здраво или Поздрав.
Момци ајде бидете покреативни ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom