Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
На времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
Pa i imeto i e prasetoНа времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
Одма ќе се поправам,еве уште сегаЕпа сега... Слабо правиш follow back. Еве јас одамна те заследив а како што помнам ти мене не, ваљда пошто сум за Барса.![]()
Ти свинско јадеш?Pa i imeto i e praseto
Ama vidi go ti usledor na arapkinji se pali hwhehe
Na pocetok sea na srnecko i tigrestoТи свинско јадеш?
Чола, зошто ме игнорираш?Одма ќе се поправам,еве уште сегаДобар дечко си ти, еден од ретките кои се за Барса
![]()
Не разбирам арапски, амаНа времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
А тоа ли било модар патлиџан, се чудев ко ќе ми искоментира некоја со таков зеленчук.....модарчук беНе разбирам арапски, ама
ми кажаа се што треба да знам.![]()
да тоа значи, посебно ќе пазиш некоја и овие ако ти ги пратиА тоа ли било модар патлиџан, се чудев ко ќе ми искоментира некоја со таков зеленчук.....модарчук бе![]()
More ovaa ako pocne da te java kako poniда тоа значи, посебно ќе пазиш некоја и овие ако ти ги прати![]()
![]()
![]()
посебно ако е некоја вака ко арапкињава ќе те умри во работа, има да навежбаш jawline бетер од јаболка јадење.
не можеш, освен ако не му го купишДали знаете како да "земам" username што веќе е зафатено од некој а тој некој не сака да ми го "даде"?
Ваљда да ги истепаш, или да го почастеш. Другојаче не гледам.Дали знаете како да "земам" username што веќе е зафатено од некој а тој некој не сака да ми го "даде"?