СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.437
Поени од реакции
30.930
Ако ти се однесува тоа на моето напишано, да. Од неговите постови сум навреден, омаловажен, нападнат и потресен. Неговите објави ме прават анкциозен. Бидејќи јас немам социјална моќ да јадам гомна на фејсбук, би сакал да му дадам васпитни. Што има лошо во тоа?
Mislam deka e mnogu slabo od tvoja strana da koristis shamari. Shamar ne e dovolno.

Jas poveke zamisluvam curb stomp.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Нема ефект ќотекот врз овој, доволно е да му се ставиш у фаца и ќе рече ок извини нема да пишувам повеќе, за после да отиде дома и да те испцуе у некоја колумна.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да не почнаа полека да ги пуштаат по вода шарените што ги инсталираа по позиции? Пајо аут, Ивана аут, гледам и Демијан веројатно јадел шут карта и се вратил назад на ФБ и Твитер со некои бунтови за распределба на спонзорства, буџетирања или што и да беше тоа :icon_lol: :icon_lol:
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив)
Автоматски споено мислење:

Да не почнаа полека да ги пуштаат по вода шарените што ги инсталираа по позиции? Пајо аут, Ивана аут, гледам и Демијан веројатно јадел шут карта и се вратил назад на ФБ и Твитер со некои бунтови за распределба на спонзорства, буџетирања или што и да беше тоа :icon_lol: :icon_lol:
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив, можат комотно да одат во канта)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив)
Автоматски споено мислење:

Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив, можат комотно да одат во канта)
Ако им даде нешто тоа е партизација ако не им даде си ги јаде децата. Ни едно ни друго како да не е добро.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Статусов му е многу конфузен, тешко разбирлив и без јасна поента, што се огледува и по лајковите и скромните коментари, каде што само еден Македонец се одважил да искоментира едно срамежливо: ''Браво''.
Не е конфузен, само има отидено чекор-два подалеку од наредбата и стаорците не наишле на тие keywords кои треба да ги има за да лајкуваат масовно.
Овој што ти го сподели е тезата на шупакот, тој јас што го споделив му е како part 2, дообјаснување. И таму ги тресе најголемите глупости шо ги имам прочитано. Вика дека најмодерните народи се курдите, ујгурите, коптите во египет, србите на косово, македонците во егејска... Колку повеќе се гази врз твоите човекови права и слободи, толку повеќе си модерен и прогресивен, а колку повеќе се бара сам да се откажеш, толку повеќе тоа значи дека си БОГАТ. :D

Вика дека ја можам да му отидам дома, да му речам дека он има ќерка која е богата затоа шо има сеуште некомпромитирана полова слобода и право на сексуален избор, па не е фер да не се ослободи благо од тој нејзин телесен суверенитет и ми дозволи немилосрдно да ја тресам пред него. Ако јас сакам да ја тресам ќерка му, а он вика дека тоа се вика силување, јас сум модерен, а он е конзервативен. :D

Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
The Lost World: Jurassic Park (1997)
Jurassic Park III (2001)
Jurassic World (2015)
Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
Jurassic World: Skopje 2020
1597314886593.png

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Член од
12 август 2020
Мислења
65
Поени од реакции
68
Мој предлог следно за Директор да го назначат Аца Лукас,бар прави ќе се се линиите :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom