Ако ти се однесува тоа на моето напишано, да. Од неговите постови сум навреден, омаловажен, нападнат и потресен. Неговите објави ме прават анкциозен. Бидејќи јас немам социјална моќ да јадам гомна на фејсбук, би сакал да му дадам васпитни. Што има лошо во тоа?
Нема ефект ќотекот врз овој, доволно е да му се ставиш у фаца и ќе рече ок извини нема да пишувам повеќе, за после да отиде дома и да те испцуе у некоја колумна.
Да не почнаа полека да ги пуштаат по вода шарените што ги инсталираа по позиции? Пајо аут, Ивана аут, гледам и Демијан веројатно јадел шут карта и се вратил назад на ФБ и Твитер со некои бунтови за распределба на спонзорства, буџетирања или што и да беше тоа
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив)
Да не почнаа полека да ги пуштаат по вода шарените што ги инсталираа по позиции? Пајо аут, Ивана аут, гледам и Демијан веројатно јадел шут карта и се вратил назад на ФБ и Твитер со некои бунтови за распределба на спонзорства, буџетирања или што и да беше тоа
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив, можат комотно да одат во канта)
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив)
Автоматски споено мислење:
Шарените револуционери им требаа за одење по улици, за протести, маршеви, кампување пред влада и сл. активности кои тогашната опозициона СДС ги имаше периодот 2015 и 2016, но откако ја грабнаа власта 2017 трт веќе не им се потребни, можат комотно да се фрлат во канализација овие шарени дечки. Не за џабе се рекло револуцијата откако ќе победи потоа истата ги јаде своите деца/чеда (т.е. некои од нив, не сите секако, кои си се наместиле, си се наместиле на позициите, кои не, кој ги рецка па нив, можат комотно да одат во канта)
Статусов му е многу конфузен, тешко разбирлив и без јасна поента, што се огледува и по лајковите и скромните коментари, каде што само еден Македонец се одважил да искоментира едно срамежливо: ''Браво''.
Не е конфузен, само има отидено чекор-два подалеку од наредбата и стаорците не наишле на тие keywords кои треба да ги има за да лајкуваат масовно.
Овој што ти го сподели е тезата на шупакот, тој јас што го споделив му е како part 2, дообјаснување. И таму ги тресе најголемите глупости шо ги имам прочитано. Вика дека најмодерните народи се курдите, ујгурите, коптите во египет, србите на косово, македонците во егејска... Колку повеќе се гази врз твоите човекови права и слободи, толку повеќе си модерен и прогресивен, а колку повеќе се бара сам да се откажеш, толку повеќе тоа значи дека си БОГАТ.
Вика дека ја можам да му отидам дома, да му речам дека он има ќерка која е богата затоа шо има сеуште некомпромитирана полова слобода и право на сексуален избор, па не е фер да не се ослободи благо од тој нејзин телесен суверенитет и ми дозволи немилосрдно да ја тресам пред него. Ако јас сакам да ја тресам ќерка му, а он вика дека тоа се вика силување, јас сум модерен, а он е конзервативен.
Во текот на наредната недела од Кина се очекува да пристигнат 41 диносаурус за Дино-паркот во скопската Зоолошка градина. Дино паркот почна да се гради лани на 10 октомври и тогаш градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов изјави дека ова ќе биде првиот Дино парк на Балканот во кој ќе има...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.