Zvoganj анимации

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување

Mене последниве ич не ми се свиѓаат. Почна да се труди ( :D), да прави драмски паузи, да форсира. Ја губи таа deadpan импровизација. После Боки, скоро се му е изнасилено.

Инаку, видеото со гоблинот ми е омилено. Стопати го имам гледано. Не знам зошто ми е толку смешно. Изгледа оти е успешен „превод“ на монти пајтоновски апсурд во high fantasy сетинг. Не ми текнува на многу такви примери. Србо перфектно го има изведено.

Оф топик. Potion seller е друг успешен пример за глуп монти пајтон high fantasy дијалог.

Mене последниве ич не ми се свиѓаат. Почна да се труди ( :D), да прави драмски паузи, да форсира. Ја губи таа deadpan импровизација. После Боки, скоро се му е изнасилено.

Инаку, видеото со гоблинот ми е омилено. Стопати го имам гледано. Не знам зошто ми е толку смешно. Изгледа оти е успешен „превод“ на монти пајтоновски апсурд во high fantasy сетинг. Не ми текнува на многу такви примери. Србо перфектно го има изведено.

Оф топик. Potion seller е друг успешен пример за глуп монти пајтон high fantasy дијалог.
Taка некако и кај мене. Жими вчера на Томислав сум се смеел ко будала. Додуша и се запив малку и онака го пуштив 3-4 пати со ред :D Прв пат ко го чув ми беше онака.

Сега дур чекам да се напрај чајов ќе го „отпревртам" братов со видеово.

Димитрије, мислим да сам рањен.Добро мислиш Коста :lolzz:

Највеќе се прснав од смеење со Томислав.Посебно на оној делот "не,не,не сањаш".
Сите му се добри некои можда и не толку многу,ама ако успее секој ден нивото на хумор како кај Томислав да го одржува ќе напраи многу поише.Пак и вака има 10 милиони вјус за еден месец.

Ova mu e milion pati bolje od minatoto pogotovo delot za caki i za lototo
Да да, и мене делот со мачорот ми беше. Пак ја врати онаа монотонија во гласот по која стана препознатлив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom