- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
Дадоа упатство но не и за симнување апликации 

Нигде во свет немаш упатство за симнување на апликации.Дадоа упатство но не и за симнување апликации![]()
Не се согласувам. Го имам кецот веќе година и неколку месеци и нема апсолутно никакви проблеми,а ми има паѓано многу пати. Точно дека тачот е резистивен т.е катастрофа ама колку пари - толку музика, брка работа за користиење на телефонот.зте кецот е тешко срање, не би го купил овој ни под точка разно
една недела од кога истече гаранцијата ми се расипа
А шо телефон имаш сега па што ќе размислиш дали без пари ќе го земеш ?Телефонот без пари да ми го дадат ќе подразмислам дали ќе го земам
Најверојатно има Samsung Galaxy SIII.А шо телефон имаш сега па што ќе размислиш дали без пари ќе го земеш ?![]()
Како прв телефон Htc 7 Mozart - Го употребувам за телефонирање и работаА шо телефон имаш сега па што ќе размислиш дали без пари ќе го земеш ?![]()
За телевизор станува збор или за мобиленНајверојатно има Samsung Galaxy SIII.
А Флеш плеер имаш инсталирано? Изгледа нешто треба да инсталираш, некој програм за да ти чита.Jas go imam veke dvojkata okolu edna godina no ne sum mnogu zadovolen od nego.Uste od ko go zedov imav problemi no problemot koj uste ne mozam da doznam od so e predizvikan e toa sto ne mozam da slusam muzika ili da gledam videa.Mi kazuva ,,Sorry,the player does not support this tip of audio file,,.![]()
Imam Flash Player.Ko ce go isklucam pa go priklucam mozam da slusam ama ako ne go koristam pola sat posle nemozam da slusam.А Флеш плеер имаш инсталирано? Изгледа нешто треба да инсталираш, некој програм за да ти чита.
Ај направи му еден Мастер Ресет.Imam Flash Player.Ko ce go isklucam pa go priklucam mozam da slusam ama ako ne go koristam pola sat posle nemozam da slusam.
Imam 2 pati napraveno.Uste ednas naprajv i pak istoto.Ај направи му еден Мастер Ресет.