Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.856
Da ti kazuvas 3-4 ... a sto ako pa prviot se pogodi da odgovara? eve imas srekja...? sto prvo ti doagja na misla sega? mislam deka odma na nekoj ke mu tekne ejj pa cekaj be sto samo so eden ili edna daj da probam so uste itn.. znaci se razmisluva po ona sto denesnovo covestvo te nastimalo... na takov razum ...
Ili pa sto znaci 3-4 pa ehh ke se pogodi nekoj kao a sto ako ne? znaci ke se ide dalje...
Znaci mislis deka seksot bi bil fin ako so nekoj celosno ja dozivees ljubovta... se slagam so tebe... znaci pred se e ljubovta...
A cekaj, znaci ti bi mislela deka nekoj daleku bolje ke bide u seksot od toj... a sto praime so faktot deka SEKOGAS postoi daleku podobar od nekogoj drug? .... znaci se se vrti vo ona na sto denesnite lugje nekoj gi nastimal... ne mesam poimi... kako sto tebe ti e normalno da kazes 3-4 nekoj drug ke kaze 10-15 itn znaci stanuva individualno taa brojka... znaci pak se sveduva na koj kolku kafe pie kako sto spomna... i sega da dojde nekoja da kaze sto ma 3-4 30-40 se u red i normalno... e za toa zboram deka nema cudenje nema nesto sto e nemoralno moralno.. tuku stimot e toa... pak ke kazam jas ja kazav mojata teorija zasto e toa taka smeneto od ona drugono sto od sekogas postoelo.... dali ima nekoj drug razmisluvanje na toa....
Првиот да одговара? Можеби, но јас навистина не сум слушнала дека некој таков пар, кој заглавил до брак, подоцна не пропаднал. Едноставно, во прашање е долго време, многу години, а ние сме луѓе, се менуваме и скоро е невозможно да ни цути врската која сме ја започнале на 16 години и има траење од 30 години. Не може рационално да се избере партнер на тие години, кој секогаш би бил ист или кон кого ние секогаш би биле исти. Друго е кога на позрела возраст некого со вистински очи ќе го погледнеме и кога позрело ќе сфатиме дека тој е добар за нас и одлучуваме да се врземе за него. Не дека и во тој случај нема никогаш да се појави таа помислата дали има некој подобар, но ако бракот е во некоја добра и солидна состојба, тие мисли не би биле критични.