Зошто ве мразат другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Имам другарки што ми имат кажано дека порано ме мразеле зашто сум им изгледала многу дигната,лигава...ама тоа пред да ме запознаат
Исто така едно девојче ми има кажано дека ме мрази зашто сум се дружела со нејзиниот симпатија кој ми е многу добар другар,али неа не и изгледало на другарство:toe:ми е гајле
Ова се случаевите коа некој ми има казано конктерно зашто ме мрази или мразел/а....а онака според мене мислам дека понекогаш некој ме мрази зашто си терам по свое,и зашто многу тешко можат да ме изнервират....барем така ми се чини(а може и грешам).А да...и сигурно има некој што ме мрази зашто сум постигнала повеќе од него/неа:pipi:

Уф...стварно немам појма зошто ме мразат...ко ќе откријам ќе ви кажам ...уствари можда ме мразат пошто сум too good to be true :):):):)

не сум чул некој да ме мрази,али ако би ме мразеле тоа би било затоа што имам претерано со шала или зафрканција.таков сум што да се прави:smir:

Ме мразат сите дека многу претерувам со сеир и сум многу злобен тип така да нормално е да ме мразат :)

koа nekoj te mrаsi snаci dekа vredis cim fаtil dа jаde gomnа sа tebe tаkа dа mn i ne me boli tаkvаtа аko nekoj ne me podnesuvа,imа luge sto im e prijаtno vo moe drustvo i se drusаt so mene drugite koj gi e**

Пошо не сум ,,Ебач'' како некои.... А за другото све сум си ок :)

~*~

Денес никој не ме мрази, а чудо, ни јас никој не го мразам!
Ама, само денес!

Ептен нарцисоидна тема,барем така испадна...

Ме мрзат зшо глумам,и не сум опуштен.
Те мразиме заш кршиш филмови....
мене ваљда ме мразат .. што знам... појма неам...
ај бе кажите зашто ме мразите да ми е полесно

Затоа што секогаш си кажувам шо иам на ум.

Ич цевка не ме боли шо мислите сите

Најчесто дека сум постојано насмеан , и кога си играм мајтап со некој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom