Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сам е темпорари стејт....може уште утре да се смени. Битно е да не бидеш осамен. Тие две работи знаат да бидат антагонисти.Прдомет ќе организираме ако треба. Веќе имаме шампион, ни треба предизвикувач.
Сега со сигурност може да кажам, знам зошто сме сами.![]()
Кај мене и не е баш темпорари.Сам е темпорари стејт....може уште утре да се смени. Битно е да не бидеш осамен. Тие две работи знаат да бидат антагонисти.
Кај мене и не е баш темпорари.
Нема везе, вистина е дека Буда не јадел месо?

Значи 3ца ко него би ја мавнале Амазонската прашума за еден ден.Демек јадел само кога ќе му дале да јаде по гости.....ваљда сфатил дека и така веќе е умрено животното и нема зла крв....нема грев. Логиката вика дека е во право, само што последниве студии и мета анализи не му биле на дофат![]()

Промените се илузија иако самата наводна иницијатива по некад ги тера луѓето да мислат дека може нешто да "подобрат" во животот. Судбината е веќе одредена....иако мислам дека може да се влијае и позитивно и негативно од надвор на овој континуум.Значи 3ца ко него би ја мавнале Амазонската прашума за еден ден.
Слабо нешто имам за будизмот, треба да читнам повеќе.
Сами си ја бираме судбината, може и затоа сме сами.![]()
Слабо нешто имам за будизмот, треба да читнам повеќе.

,,,Ја би се такмичел у прдење, секој ден грав и варени јајца ќе јадам, тоа со туркање у кревет.....ќе земам 200x200 душек и ќе го ставам лежајот до ѕид и ја ќе спијам до ѕид.
Абе све се може ако се сака.
,,,,Да не го снема и ѕидотЈа би се такмичел у прдење, секој ден грав и варени јајца ќе јадам, тоа со туркање у кревет.....ќе земам 200x200 душек и ќе го ставам лежајот до ѕид и ја ќе спијам до ѕид.
Абе све се може ако се сака.

Nekoas treba i da se zaljubis za da go najdes vistinskiotСама сум затоа што наидувам на погрешни и не се заљубувам лесно
Nekoas treba i da se zaljubis za da go najdes vistinskiot