Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Прдомет ќе организираме ако треба. Веќе имаме шампион, ни треба предизвикувач.

Сега со сигурност може да кажам, знам зошто сме сами. :D

Прдомет ќе организираме ако треба. Веќе имаме шампион, ни треба предизвикувач.

Сега со сигурност може да кажам, знам зошто сме сами. :D
Сам е темпорари стејт....може уште утре да се смени. Битно е да не бидеш осамен. Тие две работи знаат да бидат антагонисти.

Сам е темпорари стејт....може уште утре да се смени. Битно е да не бидеш осамен. Тие две работи знаат да бидат антагонисти.
Кај мене и не е баш темпорари. :D

Нема везе, вистина е дека Буда не јадел месо?

Кај мене и не е баш темпорари. :D

Нема везе, вистина е дека Буда не јадел месо?

Демек јадел само кога ќе му дале да јаде по гости.....ваљда сфатил дека и така веќе е умрено животното и нема зла крв....нема грев. Логиката вика дека е во право, само што последниве студии и мета анализи не му биле на дофат :D

Демек јадел само кога ќе му дале да јаде по гости.....ваљда сфатил дека и така веќе е умрено животното и нема зла крв....нема грев. Логиката вика дека е во право, само што последниве студии и мета анализи не му биле на дофат :D
Значи 3ца ко него би ја мавнале Амазонската прашума за еден ден. :D

Слабо нешто имам за будизмот, треба да читнам повеќе.

Сами си ја бираме судбината, може и затоа сме самци. :)

Значи 3ца ко него би ја мавнале Амазонската прашума за еден ден. :D

Сами си ја бираме судбината, може и затоа сме сами. :)
Промените се илузија иако самата наводна иницијатива по некад ги тера луѓето да мислат дека може нешто да "подобрат" во животот. Судбината е веќе одредена....иако мислам дека може да се влијае и позитивно и негативно од надвор на овој континуум.
Ако веќе разговараме за свесна промена таа би се случувала само со набљудување на нашите дејствија. Единствена магија е медитацијата.....а истата еве се отсликува и во суштината и природата на универзумов на квантно ниво(planck scale).
Автоматски споено мислење:

Ko за почеток.
П.С. иначе врска немам од ова....не ми ни треба пошто сум Буда :D

Последно уредено:
,,,of mori majko se nemalo konekcija,,,ko shtekeri ili vi fi uredi da ste,,, :confused:
Автоматски споено мислење:

Ја би се такмичел у прдење, секој ден грав и варени јајца ќе јадам, тоа со туркање у кревет.....ќе земам 200x200 душек и ќе го ставам лежајот до ѕид и ја ќе спијам до ѕид.
Абе све се може ако се сака.
,,,:ROFLMAO:,,,,
,,,a sleden level bi bilo palenje na p'rdezhot,,,:icon_mrgr:

Последно уредено:
Ја би се такмичел у прдење, секој ден грав и варени јајца ќе јадам, тоа со туркање у кревет.....ќе земам 200x200 душек и ќе го ставам лежајот до ѕид и ја ќе спијам до ѕид.
Абе све се може ако се сака.
Да не го снема и ѕидот :LOL:

Абе реално не е лошо да си сам, лошо е да си осамен и да те уништуваат сите тие мисли кои ти доаѓаат секојдневно. Единствено лошо е коа ќе останеш сам на стари години и кога не си способен ни до тоалет сам да отидеш. А во поглед на врска не е воопшто страшно ниту трагично да бидеш сам. Дури и ќе имаш повеќе време да се посветиш на себе и да се подобруваш како личност од повеќе аспекти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom