Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа @Aceso докторкава на рецепта ако ни даде ;)
Ваљда вегански е све тоа, природно... :rolleyes:
Pa normalno, mora zdravo da se hranime, da balansirame so ishranata. Baska i pivoto e veganska pijacka, od jacmen. Povegansko amin :toe:
Автоматски споено мислење:

плус решила маникен да те прави... шо знам, да не ти заебам терапијата неш, па крив да бидам :oops:
Ehehee, kolki resile. Site potfrlija do edna :D

Pa normalno, mora zdravo da se hranime, da balansirame so ishranata. Baska i pivoto e veganska pijacka, od jacmen. Povegansko amin :toe:

Ehehee, kolki resile. Site potfrlija do edna :D
Пссссттт ќе и кажеме дека у библиотека одиме да читаме книги ;)

Vaka ko go gledam klipceto na Elka prvo mi mana umot ko bese grcija na plaza. Se ubi citanje knigi cupeto :pos:
I na Dambi @PloTwist , i toj baagji po knigite e :D
Ќе го земам и Дамби @PloTwist бе :cool:

Сега малку различни стилови преферира он, ама ќе се најдеме негде на средина...
Имаме заедничка љубов кон трилери ;)

Е уште докторката да ја убедиме да ја пушти маж и... не за друго, да биде по пропис екскурзијата, со медицинско лице, со се ;)
А @Aceso ? Шо викаш?

Ќе го земам и Дамби @PloTwist бе :cool:

Сега малку различни стилови преферира он, ама ќе се најдеме негде на средина...
Имаме заедничка љубов кон трилери ;)

Е уште докторката да ја убедиме да ја пушти маж и... не за друго, да биде по пропис екскурзијата, со медицинско лице, со се ;)
А @Aceso ? Шо викаш?
Ta ke ni bidi biblotekarka :D
Abe ako saka ke dojdi, ako ne ke reci deka se plasi od mazmu da ne nauci :sneaky:
I ko sme kaj knigite, vidi so najdov
1000004746.jpg

Џамбаз у прав смисол на зборот.
Позната фаца е, и во Битола имаат бизнис.
Што бизнис ?
Запознаваат осамени срца ?

мислев дунде имаш :pos:грешка
Ако му пушти нудс, јебига.
Ќе и ги препрати на некоја.

Последно уредено:
Кога ќе се вратам на моите тинејџерски години кога го слушав Тома-дотако сам дно живота и горев по некоја кога ми се одмили животот и све живо сега на овие години сфаќам дека сум бил закачен на програм во кој ретко кој се спасува и извлекува жива глава..Ама животот не ме направи женомрзец него сфатив дека таква им е природата,направени со посебни сетинзи и сега приступувам со ладна глава без имагинарни фантазии и преувеличувања прибидејки знам дека од другата страна не налетувам на нежно и романтично битие него на немилосрден џелат кој би ти го извадил џигерот без око да му трепне камоли да извади некоја емоција да почести некој..

Последно уредено:
Ми излегоа периодов огласи од туристичкиве агенции за соло-одмори. Во коментари-само жени, среќни и подмочани.

И да се ботови, пак е за секирање работава.

Back
На врв Bottom