- Член од
- 28 мај 2026
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 160
Ако нема романтика, хумор, мушки став преплетен со нежност во тебе џабе ти е ладноглавоста. Уште долго ќе си сувоглав.Кога ќе се вратам на моите тинејџерски години кога го слушав Тома-дотако сам дно живота и горев по некоја кога ми се одмили животот и све живо сега на овие години сфаќам дека сум бил закачен на програм во кој ретко кој се спасува и извлекува жива глава..Ама животот не ме направи женомрзец него сфатив дека таква им е природата,направени со посебни сетинзи и сега приступам со ладна глава без имагинарни фантазии и преувеличувања прибидејки знам дека од другата страна не налетувам на нежно и романтично битие него на немилосрден џелат кој би ти го извадил џигерот без око да му трепне..
Велиш не си женомразец, ама од другата страна „знаеш“ дека налетуваш на емоционален ѕвер кој јаде џигери. Во старт сам си ги кратиш шансите со менталнава блокада. Со што планираш да имаш потомство, со мамут?
Полека малку, чекор назад и ресет. Барај си девојка што ти одговара карактерно, нежна и романтична а постојат верувај. Ама ако твојот поим за романтичност и нежност е срциња мечиња лигавење - долга сувоглавост е на повидок.
Автоматски споено мислење:
И да сакам не можам да стигнам бе брат. Нека живеат.Ми излегоа периодов огласи од туристичкиве агенции за соло-одмори. Во коментари-само жени, среќни и подмочани.
И да се ботови, пак е за секирање работава.
Последно уредено: