Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Rekovme to ama pak ima i druga.
Koe jagne ne bleka nema ni da cica ;)
Негово е да си побара...
Автоматски споено мислење:

@Aceso мене на неколкупати ми се има десено, така да ми "редат" некоја... во пракса да направат ситуација да бидеме заедно, дали испаѓање/седенка, ватевер..
И ради недостаток на хемија, не биднало ништо.

Значи, освен ако таа не е очајна за дечко, поводаџии баш и не се од помош... (или па и дечкото, обратна ситуација)

Друга ситуација, на другар (сега веќе жена) нејќе да ме запознае со една...
На крај апла и плеснав: шо на оваа да не не и влегуе :cautious:

П.С. ја видов скоро едната, што ми ја редеа пред дваес години...
Ама гроБ!
Значи интуицијата не ме преварила...

Последно уредено:
Последно уредено:

Бркови > било која книга за самопомош!

Баш у песнава се спрдаат со самците и нивната самосожалувачка психологија!
Место да направат нешто, било што (ослаби, најди работа, престани да пиеш/самосожалуваш, ватевер..)

Можам да кажам дека они ми помогнале повеќе него ли било кој терапевт да го имав, макар и Фројд воскреснал!
:ojeaa:

Мужјак може да лајкуе до утре сабајле...
И да остане на манијачење ;)

Ако си во топ 10% згоден/ситуиран, мажјакот нема да крене глава од жени!

Долни 20-40% (да не се лажеме 1/5 од популацијата живее под праг на сиромаштија..) и Богу си тешка! Па уште потпросек изглед/стас (други 20%) , пиши пропало у старт!

Значи средина реално околу 50% од машките зборувам... ќе треба малку да се потрудат, т.е. поговорката со волкот ;)

Е сега малку "дамите" ни летаат во облаци, и мислат дарвинизмот не важи за нив, дека они се исклучок, посебни, принцези.. да не редам..
Како за почеток не е лошо и девојката да има повеќе од две функционални ганглии..
т.е. да биде точна у главата, ама минимум за старт...

Натаму, со Господ напред..
Топ 10% згоден ситуиран нема време да се ебава со жени.
Незнам зошто 99% од жените мислите дека ако машко убаво изгледа и е успешен ке троши време да се заебава дали Марија или Ивона пишала или не пишала. Тие машки нити ке ти обрнат внимание ниту пак ке се замараат да бркаат женски.

Проблемот е што жените имаат надреални очекувања од машките. Треба да биде висок, згоден, да оди во теретана, да заработува многу, да гледа деца, да ве носи на одмори, итн итн итн.

Реалноста е 90% од жените немаат ништо што да понудат.

Топ 10% згоден ситуиран нема време да се ебава со жени.
Незнам зошто 99% од жените мислите дека ако машко убаво изгледа и е успешен ке троши време да се заебава дали Марија или Ивона пишала или не пишала. Тие машки нити ке ти обрнат внимание ниту пак ке се замараат да бркаат женски.

Проблемот е што жените имаат надреални очекувања од машките. Треба да биде висок, згоден, да оди во теретана, да заработува многу, да гледа деца, да ве носи на одмори, итн итн итн.

Реалноста е 90% од жените немаат ништо што да понудат.
Царе, клатно имам меѓу нозе.. :cautious:
другово горе-доле у право си

Царе, клатно имам меѓу нозе.. :cautious:
другово горе-доле у право си
За да дојде клатното на глас и до израз, потребни се многу други атрибути.
Не за џабе природата ги направила машките пошарени, поубави, пеачи, со грива....
Џенските исто бараат такво нешто, што ќе им го привлече вниманието.

Сега ми текна на слична ситуација. Пред околу 13 години. Другарка моја требаше да му ја редиме на другар од дечко ми. Излеговме и цела вечер другаров со дечко ми си праеше муабет, а другаркава со мене. И замисли, имаше и втор пат, и мораше еден од нас да биде водител на шоуто за да фраерот му пристапи на чупето. Се дешава да, има секакви луѓе. Ама искрено треба да бидеш храбар и да превземеш ризик. Ако некој ти се допаѓа, кажи си отворено или најди начин нека биди дискретно некако суптилно, idk, покажи, докажи, ама превземи нешто. :D

Мојата баба тоа го вика тренинг, хаха.
У право е баба ти, ќе попие неколку корпи, ќе навикне и ќе снема страв од одбивање.
Следниот пат ќе улета самоуверено, не оти е сигурен дека ќе ја фати, туку не му е страв дека ќе го одбие.
Додека џенската сфати во што е штосот, бариерата срушена. Од тука натаму со господ напред. И со нозете у вис :)

Прегледај го приврзокот 484032
;)

П.С. се важи? :rolleyes:
Уште како.

Jas da bev zensko odma ke ti daev. Sega raka na srce, od vaka kolku so si se znam poprilicno lesna zenska ke bev, ama sojma veze, pak ke ti se broj ;)
Ќе ти дојдам Ротино на една гајба да седнеме.. ја сељак у души сам :cool:

на пиво и посебна, да не помислиш нешто друго :D

Ќе ти дојдам Ротино на една гајба да седнеме.. ја сељак у души сам :cool:

на пиво и посебна, да не помислиш нешто друго :D
Koga sakas, ama bez vegeta nisto ne prajme, ne e to to :D

@Aceso мене на неколкупати ми се има десено, така да ми "редат" некоја... во пракса да направат ситуација да бидеме заедно, дали испаѓање/седенка, ватевер..
И ради недостаток на хемија, не биднало ништо.
Па добро, хемија за да процениш дали има, треба и муабет да си направиш, не е само на лепе очи.

Koga sakas, ama bez vegeta nisto ne prajme, ne e to to :D
Тоа @Aceso докторкава на рецепта ако ни даде ;)
Ваљда вегански е све тоа, природно... :rolleyes:

плус решила маникен да те прави... шо знам, да не ти заебам терапијата неш, па крив да бидам :oops:

Back
На врв Bottom