- Член од
- 20 март 2025
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 106
Pa sami sme zbog spleta na okolnostite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja mrsav a ti debela ...subdina je tako htela ...
Како мислиш нерешителен си ако сам треба да одлучуваш?Кога требаше да работам на тој случај бев многу срамежлив. Па барав други работи, си го трошев времето. И тогаш и сеуште сум многу нерешителен (ако сам треба да одлучувам). Два дена се мислев дали да дојдам во Дојран. Оти и дома, и тука сум осамен, освен овде што пливам попладне. Останато се осамено. Е да имаше некој другар/ другарка само за дружење, поминување и посветување време.
Види има различни типови на луѓе.Како мислиш нерешителен си ако сам треба да одлучуваш?
Па ваљда имаш некоја симпатија или жена што ти го фатила окото, и ти го изреметила малку раатот. Не ми кажувај дека и за тоа ти треба пленарна седница да свикаш?

Епа тоа беше порано чичко Фенеле, сега ние младите не сме толку отворениВиди има различни типови на луѓе.
Се сеќавам на времето, двајца не баш лепотани се симпатизираа, ама акција јок.
Некако машкото го прашува другар му за помош, овој вечерта на корзо ја вика џенската и со овие зборови : амори дебела, сакаш ли го овој смотаниот за дечко?
Ееепа да.
Ај готово кршете глава
Разултат, брак и две или три дебелки деци![]()

Тоа ни во мое време не функционираше...Види има различни типови на луѓе.
Се сеќавам на времето, двајца не баш лепотани се симпатизираа, ама акција јок.
Некако машкото го прашува другар му за помош, овој вечерта на корзо ја вика џенската и со овие зборови : амори дебела, сакаш ли го овој смотаниот за дечко?
Ееепа да.
Ај готово кршете глава
Разултат, брак и две или три дебелки деци![]()

Ова е за луѓе кои сега имаат околу 50 години, значи пред 25 години одприлика.Епа тоа беше порано чичко Фенеле, сега ние младите не сме толку отворени![]()
NavodadjijaОва е за луѓе кои сега имаат околу 50 години, значи пред 25 години одприлика.
Па и они не беа отворени, ама другарот им беше џамбаз.
Беше водител на телевизија, сега бизнисмен, значи со дарба да процени ситуација.
Не е до отвореност мислам, премалку интеракција, што развива страв од контакт во живо.

Џамбаз у прав смисол на зборот.Navodadjija![]()
Мужјак може да лајкуе до утре сабајле...

Сега ми текна на слична ситуација. Пред околу 13 години. Другарка моја требаше да му ја редиме на другар од дечко ми. Излеговме и цела вечер другаров со дечко ми си праеше муабет, а другаркава со мене. И замисли, имаше и втор пат, и мораше еден од нас да биде водител на шоуто за да фраерот му пристапи на чупето. Се дешава да, има секакви луѓе. Ама искрено треба да бидеш храбар и да превземеш ризик. Ако некој ти се допаѓа, кажи си отворено или најди начин нека биди дискретно некако суптилно, idk, покажи, докажи, ама превземи нешто.Ова е за луѓе кои сега имаат околу 50 години, значи пред 25 години одприлика.
Па и они не беа отворени, ама другарот им беше џамбаз.
Беше водител на телевизија, сега бизнисмен, значи со дарба да процени ситуација.
Не е до отвореност мислам, премалку интеракција, што развива страв од контакт во живо.
Rekovme to ama pak ima i druga.Мужјак може да лајкуе до утре сабајле...
И да остане на манијачење
Ако си во топ 10% згоден/ситуиран, мажјакот нема да крене глава од жени!
Долни 20-40% (да не се лажеме 1/5 од популацијата живее под праг на сиромаштија..) и Богу си тешка! Па уште потпросек изглед/стас (други 20%) , пиши пропало у старт!
Значи средина реално околу 50% од машките зборувам... ќе треба малку да се потрудат, т.е. поговорката со волкот
Е сега малку "дамите" ни летаат во облаци, и мислат дарвинизмот не важи за нив, дека они се исклучок, посебни, принцези.. да не редам..
Како за почеток не е лошо и девојката да има повеќе од две функционални ганглии..
т.е. да биде точна у главата, ама минимум за старт...
Натаму, со Господ напред..