Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ne me citas ubavo izgleda. Jas rekov taka ama ona insisitirashe da bide ozbilno i da ideme nataka, edno zbori drugo pravo. Mozda sum drama kvin ne vikam ne.

Океј де пробала нешто посериозно да те убеди да биде поинаку, не успеала и продолжила понатаму без тебе да си бара друг кој повеќе ќе и одговара/помогне итн. А тебе арно ти било да клецаш без обврски, па сега плачеш и ја оговараш како жена по форуми

Океј де пробала нешто посериозно да те убеди да биде поинаку, не успеала и продолжила понатаму без тебе да си бара друг кој повеќе ќе и одговара/помогне итн. А тебе арно ти било да клецаш без обврски, па сега плачеш и ја оговараш како жена по форуми
Ti da ne si drugar mi, kolegata moj, ajde pisi mi PP, nekako mnogu zasekiran si mi.

Vo red e, znaci najubavi e ni na anonimen forum da ne pishuvam i iskazham maka zosto random trajko od selo pichelemovo go nerviralo.
Kako i da e, eve trajni se odjavuvam, nema da vi placham vekje tuka.
Не е проблемот во рандом Трајко, ни па искрено некој се нервира!

Туку проблемот е што тебе те нервира вистината! Ако не сакаш да ја слушнеш или соочиш со тоа... Путуј Игумане и не брини за земљу Србију...

Back
На врв Bottom