- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.858
- Поени од реакции
- 85.999
ja ne sum sekakovПосебно поради фактот што ги има секакви.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja ne sum sekakovПосебно поради фактот што ги има секакви.
Јас сам шеф лотусЛотусот е најубавиот цвет а живее по мочуришта, така да се е можно.....
ja ne sum sekakov
Жена која се декларира како повлечена, како ќе најде маж на форум кога во живо не знае да врзе 2 реда муабет.
Не сум сама во вистинска смисла на зборот (т. е. имам партнер) но се чувствувам сама.
Исто, ако не и полошо од вистинската самотија.
Зошто сум со него? За да заборавам, демек да продолжам напред. А не успевам. Можеби ми треба некое време да бидам навистина сама, само јас и моите нерасчистени мисли и чувства...
... смени го карминот, тоа што користиш иста боја, не ти дозволува да идеш напред!Не сум сама во вистинска смисла на зборот (т. е. имам партнер) но се чувствувам сама.
Исто, ако не и полошо од вистинската самотија.
Зошто сум со него? За да заборавам, демек да продолжам напред. А не успевам. Можеби ми треба некое време да бидам навистина сама, само јас и моите нерасчистени мисли и чувства...
Јас не ја разбирам поентата да бидеш со партнер со кој се чувствуваш како да си сама.
Погрешно е тоа што го правиш. Вака се гушиш сама и плус го завлекуваш момчето и му го трошиш времето. Треба да си дадеш мала пауза и да си ги средиш мислите и чувствата. И секако да му кажеш на момчето како се чувствуваш. Не заслужува да му правиш вака, оти не е тој виновен за тоа низ што си поминала. И не заслужува да ја плаќа цената поради тоа.