Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Сѐ е денеска од корист, скоро секој секого гледа да искористи, тоа е вистината, а пак кога ќе размислиш, подобро е и сам да си отколку со сите, секаков народ има, едно ти збори, ти си мислиш ај така е, веруваш, но не така, дознаваш после тек некое време какви гадови луѓе има, како од машкиот пол, така и од женскот!

zosto ste sami ,ides fino vo sex sop si kupuvas kukla ne jade ,ne trosi ,si ja napolnuvas topla voda tegree ,imas sex,poln krevet .ides na net video call i ne si sam ,ako sakas poevtino zemi balonce i stiskaj : :D

Кога за другите изгледаше дека не сум, бев сама, повеќе од кога и да е.Сега, кога за другите изгледам сама, за мене, не сум :). Моја одлука на неодредено време...

Кога за другите изгледаше дека не сум, бев сама, повеќе од кога и да е.Сега, кога за другите изгледам сама, за мене, не сум :). Моја одлука на неодредено време...
E sega dali si sama ili ne si so site? Dobro ova mu doagja isto. Mene mi izgledas ok(y)

Затоа што не смеам да искочам на дејт.

Не ризикувам да фатам корона ради секс. Разум а не инстинкт !!!!

Мери и температура на влез. Ок без заебанции, заглавив и јас поради коронава. Еднаш во 10 години ќе остане сингл човек, ебате тајмингот.

se uste ne se sklopile kockite so nekoj. A koja e pricinata stvarno neznam.

se uste ne se sklopile kockite so nekoj. A koja e pricinata stvarno neznam.
Nemoj da se skoncentriras samo na edna osoba. Bidi otvorena kon site i komuniciraj so site. Posle ova nekoja od tie osobi sami ke ti prijdat za da se druzite. Bidi pozitivna, zivotot e ubav.

Nemoj da se skoncentriras samo na edna osoba. Bidi otvorena kon site i komuniciraj so site. Posle ova nekoja od tie osobi sami ke ti prijdat za da se druzite. Bidi pozitivna, zivotot e ubav.
Abe istoto go praam poslednive 10god. Ama nema efekt, ne ke da e do toa.

Do bi rekol nekoj clen pred mene koga ne si so site si sam i obratno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom