Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш да приложиш и некоја научна анализа, графикон или дијаграм во контекст на твојава теза? Благодарам.
Би одел до таму да и да живееш со некоја можеш да бидеш сам. Ако не се врзе човек на некое ниво кое го трансцендентира овој свет се е пропала ствар :)

Бодхи клеца само без обавеза, увек е сам и среќен. Кога му треба секс тука му е јебачицата десанка и партал ја праи

У реду е тоа, брат, а ти како? Пошо увек вака индиректно и без цитирање се надоврзуваш и подбиваш на туѓа сметка. Нешо вака лично ви останало неразрешено, некоја хопа-цупа?

One might wonder...

Бодхи клеца само без обавеза, увек е сам и среќен. Кога му треба секс тука му е јебачицата десанка и партал ја праи
Да ти кажам право у задње вереме криза тешка....ама ради маус више сум на леванка ;)

У реду е тоа, брат, а ти како? Пошо увек вака индиректно и без цитирање се надоврзуваш и подбиваш на туѓа сметка. Нешо вака лично ви останало неразрешено, некоја хопа-цупа?

ја и боди одамна си го иаме натиго дај ми го,, се почна во темата луѓе во црно :icon_lol:

Имам многу работа, еве сега сум на веб семинар.
У секој случај мислам дека имам доволно смеа во реален живот и не мора тоа тука да се гледа.
На Кајгана сум претежно за „суптилно исмејување и раб на оф топик во сите постови, секаде“ или што ти ја знам како што пишаа тука

Ти да го знаеш @Bodhidharma што праи за без обавези со јебачиците ќе му се поклонуеш :icon_lol: ај боље да не зборам :ROFLMAO::cenzura:

Се одвикнав со десна....сега мака мачам....ако ми се посака со саати "ебење" си терам десна......крај нема :D

Има една народна поговорка: "Со лева како со туѓа рака".

leva desna ruka e ruka ,vrsi rabota pa sekoj pocnal so ruka koj veli ne laze a i kokoskata nosi jajca pa neznaeme koi se levi koj desni :D

Интересно е како мажите имаат стереотипи за жените и обратно. :D
Инаку врските и личностите се анализираат случај по случај. Познавам мажи што ги бива за жени и на крајот магично завршуваат со некоја што со очи не би ја погледнале во тинејџерските години, ама затоа нејзините имаат кеш. Ист случај е и со жените. Значи битно е дека се работи за личност, а не за маж/жена.
Воглавно тие што промениле повеќе партнери или се движеле со повеќе луѓе се попрефригани за да најдат партнер над нивните можности, што е и сосема нормално и очекувано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom