Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе се вратам на моите тинејџерски години кога го слушав Тома-дотако сам дно живота и горев по некоја кога ми се одмили животот и све живо сега на овие години сфаќам дека сум бил закачен на програм во кој ретко кој се спасува и извлекува жива глава..Ама животот не ме направи женомрзец него сфатив дека таква им е природата,направени со посебни сетинзи и сега приступам со ладна глава без имагинарни фантазии и преувеличувања прибидејки знам дека од другата страна не налетувам на нежно и романтично битие него на немилосрден џелат кој би ти го извадил џигерот без око да му трепне..
Ако нема романтика, хумор, мушки став преплетен со нежност во тебе џабе ти е ладноглавоста. Уште долго ќе си сувоглав.

Велиш не си женомразец, ама од другата страна „знаеш“ дека налетуваш на емоционален ѕвер кој јаде џигери. Во старт сам си ги кратиш шансите со менталнава блокада. Со што планираш да имаш потомство, со мамут?

Полека малку, чекор назад и ресет. Барај си девојка што ти одговара карактерно, нежна и романтична а постојат верувај. Ама ако твојот поим за романтичност и нежност е срциња мечиња лигавење - долга сувоглавост е на повидок.
Автоматски споено мислење:

Ми излегоа периодов огласи од туристичкиве агенции за соло-одмори. Во коментари-само жени, среќни и подмочани.

И да се ботови, пак е за секирање работава.
И да сакам не можам да стигнам бе брат. Нека живеат.

Последно уредено:
Ова што жениве кај нас се сѐ повеќе недостапни ме потсеќа напоредно на надуваните 3500 € м2 цени на становите, поточно денес ретко кој купува стан а цените растат од ден на ден како луди така и кај жените од ден на ден се повеќе дигаат критериуми и стануваат понедостапни. До каде ли ќе оди ова лудило... инаку се повеќе и повеќе сум сведок на Русинки,Украинки и Белорусинки невести во мкд и тоа убави и стројни моми, не можам да разберам што тие гледаат во Македонците а Македонките не???

Ова што жениве кај нас се сѐ повеќе недостапни ме потсеќа напоредно на надуваните 3500 € м2 цени на становите, поточно денес ретко кој купува стан а цените растат од ден на ден како луди така и кај жените од ден на ден се повеќе дигаат критериуми и стануваат понедостапни. До каде ли ќе оди ова лудило... инаку се повеќе и повеќе сум сведок на Русинки,Украинки и Белорусинки невести во мкд и тоа убави и стројни моми, не можам да разберам што тие гледаат во Македонците а Македонките не???
Русинките и Украинките гледаат домаќини луѓе, кои се грижат за семејството. Нејзино е куќата или станот, кујна, деца. Ресто, живеалиште, сметки, одмори, кола, кредит, обезбедување на фамилијата е на нашинецов. Не сме алкохоличари, после 10 години брак не ги мењаме на помлади, патријалхални сме, за разлика од нивните таму.
Ја немаме навиката на запој(од две недели до три месеци алкохолизирана состојба).
Што сакаш подобро за девојка од сиромашна или средно богата руска фамилија?
Не дека таму нема напувани и ливадарки, со лопата да ги ринеш.
Ама некоја нормална, која решила да смени општество е бинго за македонец.

IMG_20260802_215915.jpg

Слободно принцезите Фросина Фро нека си ја слушаат.
Ништо поубаво во живот од тазе руска вдовица :icon_lol:

Уваезуваат мигранти ?
Море, кај се спремаат луѓе за кариера? Дел во чаршија, дел по поправни, некои по чколии :toe:
Прегледај го приврзокот 484140

Слободно принцезите Фросина Фро нека си ја слушаат.
Ништо поубаво во живот од тазе руска вдовица :icon_lol:
Ооп, не би си играл со вдовица. Лоша карма, кај еден таму и втор, не е проблем:pos:

Море, кај се спремаат луѓе за кариера? Дел во чаршија, дел по поправни, некои по чколии :toe:
Некои у гулаг, некои мигранти .... од кај да знам што мислиш.
Има приватен универзитет отворено, приватно средно ?

Добро реторичко прашање на кое сите го знаеме одговорот :)

Русинките и Украинките гледаат домаќини луѓе...
Русинките и украинките парче се прават во Турција. Ренде. А и низ многу клубови низ Европа. Оди во клубот накај Тетово, сам ќе се увериш. Сите девојки преминат ли 30, бараат машко "домаќин".

Движам и работам со различни луѓе и увидов:
1. Маж почнува да станува озбилен на 30, до 40 години. А потоа го фаќа втор пубертет.
2. А кај жена е различно за развој бидејќи порано од машките созреваат, но едно е сигурно, ако има 35+ години, и е сама, немој да кажеш ништо лошо за куче или маче...

А на темата, зошто сум сам: Јер сум дебил.

Ја не го знам. Кој е одговорот ?
Сакаат маж... А македонките принц на бел коњ, бизнисмен од Цариград, кој ќе им биде татко, мајка, хаус мајстор, сопруг, другарка, бебиситерка, куварка...
Слободно додај што испуштив...

Русинките и украинките парче се прават во Турција. Ренде. А и низ многу клубови низ Европа. Оди во клубот накај Тетово, сам ќе се увериш. Сите девојки преминат ли 30, бараат машко "домаќин".

1. Маж почнува да станува озбилен на 30, до 40 години. А потоа го фаќа втор пубертет.
2. А кај жена е различно за развој бидејќи порано од машките созреваат, но едно е сигурно, ако има 35+ години, и е сама, немој да кажеш ништо лошо за куче или маче...

кој е тој клуб? За другар прашувам :vozbud:
Автоматски споено мислење:

Сакаат маж... А македонките принц на бел коњ, бизнисмен од Цариград, кој ќе им биде татко, мајка, хаус мајстор, сопруг, другарка, бебиситерка, куварка...
Слободно додај што испуштив...
Заборави Висок, граден со стомачни, убава работа, црна коса, плави очи итн итн

Човекот праша за нормални русинки и украинки, не за тие што идат во Турција, на Косово или во Тетово. Таму има и наши, србинки, бугарки, што изгубил господ по пат, ќе најдеш.
Упс и Дубаи го заборавив.

Заборави Висок, граден со стомачни, убава работа, црна коса, плави очи итн итн
Заборавив и дека треба да им биде психијатар, психолог...

Не сакам да генерализирам, има исклучоци...

Ама за овие, се мислам дека сето ова е поради воспитањето од нивните родители, особено од нивните мајки.

Заборавив и дека треба да им биде психијатар, психолог...

Не сакам да генерализирам, има исклучоци...

Ама за овие, се мислам дека сето ова е поради воспитањето од нивните родители, особено од нивните мајки.
Да си ми жив и здрав.
Генерално кај што мајката била петел у фамилија нема нормално девојче. Ок може лошо реков, за некој кој сака да биде е*ан у мозок таа е идеален партнер.
Во фамилии каде таткото бил тој што ги носи клучевите, може да се најде. Влијанијата на нетот не се толку моќни колку генетиката и животното школо.

Back
На врв Bottom