Зошто собранието не го изгласа предлог законот на ДОСТОИНСТВО?

• Креатор на темата Креатор на темата jutel
  • Време на започнување Време на започнување
EEE NEMA da go gledate toj film povekje gospoda politicari od koja i da ste ebana i isposerana partija bidejki site od red ste predavnici na svojot narod sto denes i konecno go dokazavte po neznam koj pat!!!!

Sramete se IZRODI POGANI i zaprasajte se kade ke begate koga ke dojde do gomnarii i koj ke izleze da ve brani!!!!!!!!!!!

:zver:

Абе зар не верувате дека во ДПМНЕ нема патриоти се помалку има патриоти се се комуњари во ДПМНЕ Никола Груевски(Чарли Чаплин) не е за доброто на нас Македонците послем коалицијата со УЧК да си се плукнам во десната рака срмота за кого гласав како не им е срам да глассат воздржано маму им ебам лешперска седнати тамо од кого земаат пари тие педери во собраниет а кого глсавне ние за Чарли Чаплин вака да си игра со нашите бранители па треба да се застрами наместо да троши пари по реклами треба да им даде на бранителите а не работеле 24/7 жими ашимов работеле.СРАМ ДА ТИЕ ЧАРЛИ ЧАПЛИН

Можам да прифатам да не купувам пиво после 19, иако е моронски законот. Можам и за другите рестрикции да речам во ред, иако се правиме поголеми енглези од нив самите... итн итн...
Извини ама не прифаќам да бидам енглез со македонски просек од 120 фунти плата, а 300 фунти казни.
Може се во англија казните како тука ама не и платите.
Второ, таму додека го апсат "Бајруш" не те стопираат на бит пазар сообраќајци зошто не си застанал на пешачки, а на 2 метра од него некој си друг бајруш стои со картонска кутија полна со малборо, бос итн итн.
Трето, таму кога носат закон за флуерсцентно елече во кола истото не го продаваат бајруши по семафори, повторно на 3 метра од таму каде што ти пишуваат англиска казна ако го немаш.
пс. се извинувам за офф. топикот, и ништо лично , само си муабетиме.:toe:

Да се тешите и Хрватска извиси голем дел од бранителите така да не сме сами во глупоста. Патриотизмот понекогаш се плаќа на неубав начин.

Мислам дека ќе го дотераат. Има некои барања малку нелогични. Не сум го читал ама еден мој близок кој беше резервист после рамковниот од септември до јануари мислам ми кажуавше дека со деновите(над 3 месеци мислам) можел да добие пензија, а има 36 години. Е јебига. Не иде.
Од друга страна па, ако има владата пари за моронски комунистички реклами како во седумдестите и ако може да сади 6 милиони (хаха)евра.... гранчиња наречени садници, може да најде пари и за бранителите.

а за кои бранители се говори, пошо нели и другине, полагаат легаси на нивните бранители, да не биде после сите да се наградат у пакет...таква одлука и тие пари не ни требаат

а за кои бранители се говори, пошо нели и другине, полагаат легаси на нивните бранители, да не биде после сите да се наградат у пакет...таква одлука и тие пари не ни требаат

Па истото го напишав на друга тема, засега нема шанси.

Stojanche go slushav vo intervjuto vo 18casot na A2 izjavi deka kje ja kaznele ovaa vlast na izbori :helou:

Stojanche go slushav vo intervjuto vo 18casot na A2 izjavi deka kje ja kaznele ovaa vlast na izbori :helou:

Да ама не кажа дека ќе ја награделе другата,или кажа,не го разбрав добро,брзо зборува ебаго,затоа неговите зборови немаат тежина и му треба “потпарол“.:toe:

Интересна дискусија сум испуштил. На здрав разум некој(ацко,флер...) те прават будала.Зошто не гласале сите од СДСМ,зошто ова... Па зошто твоите не гласале тогаш ЗА,кога биле присутни?Туку АЉИ им писнал нешто сега и ајде се покакаа.Ова е стварно срамота денеска.Требаше на одредена категорија од бранителите(како што кажа АБЦ) да им се дадат некои бенефиции.
Парадоксалното е во тоа што сега на нашите не им дадовме ништо,а после цел колач ќе оди за борците на ОНА.Тоа најмногу ме нервира.Кога тогаш ќе го изгласаат.:tapp:

A zosto zaedno da nes eobestetat i teroristite i braniteleite? esega nekoj ke kaze pa tie ubivaja policajci vojnici i red dr. ama ima ramkoven dogovor , imate terorisri vo sobranite popdredsedatel na vlada i na SDSM od 2002 do 2006 i VMRO deneska.ova deneska e rezultat na nivnoto ukinuvanje na pomosta od strana na ustavnite sudii od SDSM I BRANKO. ova e uste eden obid na BRANKO I SDSM da se rusi vlasta i vladata.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=30459&page=4

ова е моето мислење за денеска прочитајте го мојот пост подолу на горниот линк.

беше тажно на каков непристоен начин го одбиваат законот кој колку толку требаше да им биде накаква сатисфакција на тие што ја бранеа Република Македонија кога беше најпотребно. Крајно сум засрамен, разочаран и во голема мера вознемирен од тоа што се случи денес. Позицијата не го подржа законот, а опозицијата виде одлична шанса да собере некој политички поен. Можам да кажам само едно, ГНАСИ, земаат по 2 000 Евра плата и тоа е единствено нешто што ги интересира. Разочарувањето е уште поголемо кога доаѓа од политичката опција која ја подржуваш.

JAS PAK VELAM ZASTO TOJ STO IM JA UKINA POMOSTA NE IM GI VRATI ILI PLATI OD GJEBOT.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom