MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
барем те бива да ме насмееш кога незнаеш да дадеш одговор
![]()
Имам напишано мал миљон одговори.
Туку, што е проблемот со постов кој го имаш цитирано? Има во него нешто лажно?...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
барем те бива да ме насмееш кога незнаеш да дадеш одговор
![]()
ЛажнооооооооооИмам напишано мал миљон одговори.
Туку, што е проблемот со постов кој го имаш цитирано? Има во него нешто лажно?...![]()
Лажноооооооооопрашуваш ти вакво нешто
сезнајкото МИКИ
![]()
За која книга ме прашуваш, пријавувачу наш насушниПотсеми ме: кој е авторот на дотичната книга, кога и од кого е издадена и на која страна од книгата е отпечатена илустрацијава?
Во спротивно, пак ќе бидеш пријавен...
Ке се фрлам со се точак во ВардарПотсети ме: кој е авторот на дотичната книга, кога и од кого е издадена и на која страна од книгата е отпечатена илустрацијава?
Во спротивно, пак ќе бидеш пријавен...[DOUBLEPOST=1466876870][/DOUBLEPOST]
О кеј, ова ќе го сметам за твој одговор, а ако можеше да најдеш нешто лажно во мојот пост, ти самата ќе изнесеше против аргументи, кои ги немаш, очигледно...![]()
tuku u rezultatite, plodovite od tvojte zborovi i dela.
Ке се фрлам со се точак во Вардар![]()
Јас многу пати посочив дека новиот завет ни се знае кој го напишал ни има оригинал ни кој го издалЗа дотичната, чедо сатанско лажливо...
Plodovite na mojte dela se moj problem. Ti meri si gi tvojte.Govinda, а кои се „...плодовите од твојте зборови и дела...„ засновани на „...искрениот атеизам...„?...![]()
Ali zatoa se znae koj go osakatil. Lozata hristijanska inkvizicijska koja sho deneska e deklarirana kako oficijalna crkvaЈас многу пати посочив дека новиот завет ни се знае кој го напишал ни има оригинал ни кој го издал
Јас многу пати посочив дека новиот завет ни се знае кој го напишал ни има оригинал ни кој го издал
Inace nisum ateis , ni pripadnik na religija
Па праша за книга шо не се знае ни кој ја напиша ни кога ни има оригинал.... ја само за библијата знам такваА кој уопште те прашуе за Новиот Завет?
Сам се прашуваш, сам на себе си одговараш? Тешки трауматски симптоми са тоа, разбираш...
Значи затоа бегаш од реалноста?И ја‘ истото ти го велам, со тоа што фантазијата нема своја основа во реалноста (исто како и лагата) и си останува невидлива.
Хммм, да бе, како не ми текна!
Денес, во времето на владеењето од „човековите права„. жената може:
- да биде маж,
- да не раѓа,
- да нејќе да стапи во благословен брак,
- да има партнерка,
- да биде озаконета ороспија,
- да биде слободна во сексуалноста,
- да биде „бизнисменка„,
- да биде хард-кор ѕвезда,
- да носи „кусо„,
- да биде причина за соблазна,
- да биде „естрадна уметничка„,
- да работи двојно,
- да глуми истерување кариера,
- ....
Ц,ц,ц...како не ми текна до сега...
Значи затоа бегаш од реалноста?
.
Па праша за книга шо не се знае ни кој ја напиша ни кога ни има оригинал.... ја само за библијата знам таква
Па никој нема абер бе Мики ни попо да го прашаш да ти покаже оригиунало ќе речи “Мики, живми исус, бог да го прости немам појма за такво нешо“Што друго им преостанува?...[DOUBLEPOST=1466880218][/DOUBLEPOST]
Од Библијата немаш абер, а за Библијата не те ни прашав (пош‘о немаш абер).