Зошто оргазмот трае толку кратко?

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
Za da posakaat pak

јас мислам дека си е таман, на крај на краева требга да уживаш а не да броиш секунди

Se sto e ubavo i slatko trae kratko!!:):)

Andrejuve напиша:
ako orgazamot traese dolgo site ke bea potpolno zadovolni, a vaka ima i pomalku zadovolni za da pobaraat pak:)

neee...kako ke baram pak ako ne mi bilo ubavo i ako ne sum bila zadovolena..???
Valjda treba da go osetam filingot na sexot pa da sakam pak...i pak...i pak..i pak....:je:

*ANE* напиша:
Valjda treba da go osetam filingot na sexot pa da sakam pak...i pak...i pak..i pak....:je:

треба треба дефинитивно :pos: :pos:

МоНа` напиша:
Se sto e ubavo i slatko trae kratko!!:):)
pa da! ustvari ja ne go znam filingot..i mnoogu sum si smesna..vaka koa se praam pametna...a vrska neam za sto se zbori!! hahaa c c c c

Не трае кратко. Пошто еве за себе ќе кажам... Тоќно дека свршувањето ми трае само неколку секунди, ама знам да дојдам до стадиум кај што ми е толку осетлив, што се чуствувам како да свршувам со минути....

кој ви рекол дека оргазмот трае малку?
Кај наС луѓето трае од 5 до 120 секунди кај жеснките а кај машките од 3 до 30! зависи до ситуација!
кај китовите па на примет оргазмот може да трае и до 1 саат!
кај Свињите и по 30 минути! кај различни суштества различно! не е секаде исто!!!

ViRuS напиша:
кој ви рекол дека оргазмот трае малку?
Кај наС луѓето трае од 5 до 120 секунди кај жеснките а кај машките од 3 до 30! зависи до ситуација!
кај китовите па на примет оргазмот може да трае и до 1 саат!
кај Свињите и по 30 минути! кај различни суштества различно! не е секаде исто!!!

hm rabotava e da posakas po nekad da bides svinja :icon_lol::icon_lol:
:lud:

Супер е не е малце де бе мари што салаш ти хахах не ме сцаќај погрешно

*ANE* напиша:
По ова ти сеуште го немаш осетено сексот?

TpH_Bo_OkO напиша:
По ова ти сеуште го немаш осетено сексот?
Може е мало девојчето,оправдано!:nesum:
Само неможам да сватам зашто има постирано на тема за која поима си нема:lud: ИЛи битно е да се учествува?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom