Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да спуштиш слушалка? Треба да имаш храброст да го кажеш она што го мислиш, но да имаш и храброст да го чуеш она што ти го кажуваат, без разлика дали ќе те заболи вистината. Спуштањето слушалка ама ич не е решение за проблемите.It`s my life напиша:Zasto mozes da spustis slusalka!!!
da ama retko koj sobira hrabrost i kako sto rekle starite "Hrabrite gi prati srekata" ili "hrabrite uspevaat vo zivotot" taka i nie site treba da sobereme hrabrost i da go kazeme toa sto imame. da go kazeme direkno zosto taka ke znaeme kakva e vistinskata situacija i sto da napravime ponatamu.eci^^^ напиша:Pa da..prilicno e polesno,da zapocnes muabet po telefon,t.e. da se javis nekomu otkolku da mu se priblizis,da mu pratis baknez otkolku da se osmelis da go baknes vo zivo...toa e zasto nemame dovolno hrabrost,toa e najgolemata greska na denesnicata poso duri i nasite custva gi pretvarame vvo nekoj vid na obicna tehnologiska poraka,koja se prenesuva preku mobilen ili preku internet,toa samo ja izrazuva nasata nesposobnost da postapime onaka kako sto e karakteristicno za eden COVEK!
Znaci mislam deka treba da sobereme hrabrost i se toa sto go custvuvame da go kazeme vo zivo,me razbirate li?
schtranga напиша:Dali se raboti za ljubov , prijatelstvo , rabota ,molba , nekoja potreba nam ni e polesno sve preku telefon ili SMS da kazime otkolku direktno u oci , zosto ?
schtranga напиша:Dali se raboti za ljubov , prijatelstvo , rabota ,molba , nekoja potreba nam ni e polesno sve preku telefon ili SMS da kazime otkolku direktno u oci , zosto ?
elen4e_bonjovi напиша:DA stvrano e bolje se da se kaze u lice...Ama nekogas ne moze...taka ja na bivsiot ne znaev kao da mu kazam da raskineme i mu pisav sms...Znam deka ne e ubavo taka ali so da praam...