Зошто нема женско што се тушира помалце од пола саат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
За темава сум испровоциран од постојаното чекање најмалце пола саат додека се истуширам,веќе неможам.
Како може машките(најчесто) да се готови за НАЈМНОГУ 10-15 минути,а на едно женско му требаат 30-60 минути?Што ли побогу правите внатре?

Eve jas kako prestavnik na zenskite, prva ke se obratam.
Prva rabota, toplata voda po kozata e svetska rabota, i ednostavno nejkes da se ottrgnes od uzivanjeto.
Vtora rabota, posle tusot doagaat ubavi kremi,maski i t.n. se so cel custvoto da se nadopolni so svezina,miris i mekost na kozata.

Ubavini...:helou:

не мора да значи..за бањање да ама..за туширање никад еве јас
лично не сум се туширала подолго од 15 минути...а има и машки што многу се влечаат во вц,така да се зависи од личноста

Ако бе, нека трае и еден час, битно да искочат поубави.

Предлог - Жени, туширајте се кога има фудбал на тв. Сабота и недела, попладне. :)

Бушав, дали сум во право? Не сакам да се нервираш :))))

Crazy in Love напиша:
не мора да значи..за бањање да ама..за туширање никад еве јас
лично не сум се туширала подолго од 15 минути...а има и машки што многу се влечаат во вц,така да се зависи од личноста
И дефинирај слободно туширање и бањање и која е нивната разлика,пошто мене ми е исто и по значење и временски!
Иначе Серпико во право си,тогаш барем нема да чекам на ред!

Ах, мажи. penises:

Зошто бе имате потреба цел живот да штрајкувате за тоа колку сме каснеле, колку време ни требало да се истушираме, да мочаме, да се спремиме за излегување, да завршиме со шопингот, да се исфенираме, да се нашминкаме, да јадеме, бла бла бла... Аман више. Соочете се дека сме поспори од вас, и дека повеќе се грижиме за својот изглед, па затоа и ни треба повеќе време.

Додека се туширам, никој не смее ни да се осмели да чукне на врата и да ми рече да побрзам бе. mitralez: Целосно се препуштам на уживањето. manikir: Топла вода, купка, меурчиња, па малце пред огледало да видиме да не сме качиле некое килце (:pos:), па сушење, па мачкање со лосион, со крема, па фенирање, па... Ехеее, тоа се цели ритуали, во кои што не смеете да се осмелите да попречувате. box:

Za mene banjanje e koga si ja banjam i kosata, a toa ne e slucaj koga stanuva zbor za tusiranje.
Poveke od 10-15 minuti se nemam tusirano.A koga se bajnam, da se zadrzuvam i po pola saat moze i poveke, se dodeka ne ja istrosam celata topla voda.Ne pravam nisto posebno ednostavno ostavam da tece toplata voda vrz mene toa me opusta

BusHav напиша:
И дефинирај слободно туширање и бањање и која е нивната разлика,пошто мене ми е исто и по значење и временски!
Иначе Серпико во право си,тогаш барем нема да чекам на ред!

туширање само телото,бањање и косата заедно со се телото

Па што знам... всушност нека се тушираат колку што сакаат, само да не доцнат како резултат на тоа. Ако веќе доцнат поради туширање значи не знаат да си го испланираат времето
ag.gif

Crazy in Love напиша:
туширање само телото,бањање и косата заедно со се телото
Maјкуму, цел живот сум се бањал а не сум знаел.

Јас мислев дека со сапунењето има врска. Ако миеш коса, стапала, мишки и препони - си се искапил... ако не, си се истуширал :vozbud::vozbud:

Edit: И со денот. Ако е недела, си се бањал, ако не... знаете веќе, не ? :)

Шала на страна... дами... вотевр ју нид. Само да сте стокмени како што е ред :)

А што е важно кој колку се капи/тушира?

Мислам дека мистериите зад затворената врата за време на женското капење/туширање се решени.

Колку сме сега побогати со знаење а?

Стварно. Ај да прајме муабет за квантна физика? :)

Па може...моја област е тоа :) или екс област како студент за применета инженерска физика :)

Што сакате да зборуваме? За спин, сакате за посебни честички...?

А да ви направам еден муабет да не забегувате?
Марш назад на темата!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom