Зошто нема powerlifting натпревари во МК?

• Креатор на темата Креатор на темата DAoliHVAR
  • Време на започнување Време на започнување
Bolje na ucebnik nego na maalskiot fraer so pred 20 godini vezbal i se znae(od kade sto tebe ti e celo znaenje ocigledno).tezok idiot si so e ocigledno po nacinot na zboruvanje
Ova e posledniot reply od mene kon tebe bye bye idiot :).
Aj da se vratime na temata.mj ako imas informacii za vakvo neso pisi

Bolje na ucebnik nego na maalskiot fraer so pred 20 godini vezbal i se znae(od kade sto tebe ti e celo znaenje ocigledno).tezok idiot si so e ocigledno po nacinot na zboruvanje
Ova e posledniot reply od mene kon tebe bye bye idiot :).
Aj da se vratime na temata.mj ako imas informacii za vakvo neso pisi

вистината много боли тоа е и овакви реакции предизвикува не знаеш како и што да пишеш пошто толку располагаш со фонт на зборови и толку знаење имаш акумилирано.
Него powerlifting нема у Македонија има само дизање на бенч што се одржува секоја година заедно со националното првенство во бодибилдинг Македонија.И награди ти се симболични диплома.

Ако има некој доста упатен во powerlifing нека ми пише ПП, ме интересираат некои работи. :)

Ако има некој доста упатен во powerlifing нека ми пише ПП, ме интересираат некои работи. :)
ти пишав јас, и еве пинг до
@Mj :)
Ако може да не остане на ПП, отворете една тема за Powerlifting, и јас сум (a верувам и куп други) заинтересиран да научам нешто на темата . :icon_lol:

и јас сум за да се отвори тема за powerlifting треба да се организираме

Ако некој е заинтересиран слободно нека ми пише ПП, ретко се ставам на форумов, ама ми пристигнува mail кога некој ПП ќе ми прати, така да релативно "брзо" враќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom