Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ако немам цигари не пијам ни кафе.. значи за мене кафе без цигара не оди =)

Тоа е една посебна магија. Кафе...цигарче. Мф мф мф. Ако седнам у некој кафич да пијам кафе уште поубаво. Кафенце, цигарче, шмекче кон девојче што седи карши мене. Абе милина

Toa kafeto da ne ti e vo termos od 2 litri ili so e rabotava? 8 cigari???? Jas maximum 2 a u ekstremni slucaevi ko sum doma ne ni pusam:))

Епа знаеш друштво,муабет летаат цигарите,дур да видиш за пола саат ја снемало кутијата

my.php
Кафето ме буди, цигарата ме релаксира :-) заедно СВЕРШЕНА КОМБИНАЦИЈА.
И за мене најубаво ми е кога сум со добро друштво на кое ми се пие кафе и секако се за по некоја цигара:wink:

бидејќи не иде цигара без кафе:pos2::pos2::pos2:

јас психички се спремам да не пушам.... ама и кафе ќе баталам. некако бааѓи ми се поврзани. со едно кафе-5 цигари... :)

Оди и со цигара и без, само зависи од расположение. Сепак, кафе и цигарче е совршена комбинација за добра релаксација :)

Ако си се навикнал затоа не иде. И мене не ми идеше едно време, ама пошо се откажав од цигари сеа ми иде :icon_mrgr

Abe kafe bez cigara e kako rusko selo bez nuklearka! Kafe bez cigara ne e kafe! Mnogu lugje pusat bas zaradi toa! I cigara uz koka kola ubavo ide. Inace ova e ubavo ama e najnezdrava kombinacija, kako i cigara dodeka dzvakas mastika, i cigara posle jadenje. Ali jbg! Mora od neso da se umre!:toe:

Оди бе како може да не оди.Јас еве не пушам и ми оди.Никој не се родил со цигара во уста и сигурно пиел кафе уште пред да пропуши.

Оди бе како може да не оди.Јас еве не пушам и ми оди.Никој не се родил со цигара во уста и сигурно пиел кафе уште пред да пропуши.
океј ева ја пушам и не ми оди кафе без цигара... поготово ако е утринско по сабајле нема шанси да не запалам.. 2 ОБАВЕЗНО!
послатко ми е шо да си праиш :)

океј ева ја пушам и не ми оди кафе без цигара... поготово ако е утринско по сабајле нема шанси да не запалам.. 2 ОБАВЕЗНО!
послатко ми е шо да си праиш :)
И јас исто-никотин+ кофеин..задоволство буквално,и помирување,а уствари ве прави пораздразливи...таа хемија ти е:toe:

Но ете за жал има наркотични својсатва.

И јас исто-никотин+ кофеин..задоволство буквално,и помирување,а уствари ве прави пораздразливи...таа хемија ти е:toe:

Но ете за жал има наркотични својсатва.
коа више се труеш барем да е на ново...:)
а сега е време за едно навистина јако нескафе и цигара... уште да се најде некој да ми го направи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom