Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е од навика, од ништо друго, барем јас така мислам =)

А зошто најубаво со цигара. Јас сум непушач а кафе пијам по 3 пати минимум во денот.

Ide , ide, malku zejtin i kako podmackano ke ide ...... :)

Sala na strana, stvarno ne ide , bar za pusacite.

Za pusacite taa kombinacija e najomilen sekojdneven ritual, ne moze zivotot da se zamisli bez toa.

Оди оди како не оди.Јас сум пушач па ете ми оди. Ама да ве прашам па јас а зашто не оди алкохол без цигара ? За кафе нема проблем ама да пијам алкохол и да немам цигара е богами ме фаќа криза.

Ретко пијам кафе а и кога го пијам, без цигаре......:smir: Непушач сум но си подпалувам понекогаш...ако некој ми понуди во моментот ок, ако не...не ми смета и така да си го пијам :toe:

:) Оди и без кафе и без цигара ама нема везе.. па идев можда е тој у моду... а иначе ја пију кафе без цигаре а за вас незнам. ај поздрав

Зошто не оди кафе без цигара? Затоа што сте пушачи, ете затоа. :)
Мене како ми оди? :toe:

П.С. Мислам дека ова е тема за која не може да се развие дискусија, да бидам искрена, ова е најглупавото прашање што сум го чула. :icon_mrgr
Мислам дека одговорот е логичен и не може да се даде пологичен одговор од мојот. Не ве прочитав, ама сум сигурна дека и вие така мислите.

Не ми оди затоа што сум пушач и обожавам кога ќе си седнам да си пијам кафенце и да си запалам цигаче.Тоа е мој утрински ритуал.

Нити пијам кафе нити пушам цигари, и ко ќе ми речат еј стави ми кафе неам пиено ич денеска. Добро е бе мајсторе, дека ти зависен си од кафе(навлечен) и ако не се напиеш те фаќаат кризи. Многу глупа навика (ако може така да се нарече). Поштувам само Нес и ништо друго.

Е баш може!!! Тоа е само навика, наметнато мислење...глупости

ne bi rekla,mozam da pijam kafe i bez cigara,a zavisnik sum od cigari 3-4godini.na rabota sekogas pijam po dve kafinja bez cigara i ne me faka kriza

ne bi rekla,mozam da pijam kafe i bez cigara,a zavisnik sum od cigari 3-4godini.na rabota sekogas pijam po dve kafinja bez cigara i ne me faka kriza
у право си .....
тоа е само стара навика останата од непамтивек:toe: :toe:

pa neznam ne mi ide mene najslatko e nasabajle kafe cigarce ubajni inaku kafe bez cigara NE a cigara bez kafe DA hahah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom