Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Не оди кафе без цигара затоа што децава ги гледаат родителите дека така прават секојдневно и мислат дека тоа е правилно. Па почнуваат и они така, потоа тоа им прераснува во навика и нормално неможат без тоа. Не да можаат сите можат до еден, чим такто ми да ги остави цигарите и кафето после 30 гидини активно конзумирање (3 кутии на ден) тогаш секој може. Е сега некои тврдокорци со јаки карактери ќе се спротистават и ќе кажат "јас сум друга личност и не дека неможам туку несакам да ги оставам."

Ма како може да ојт кафено без цигарана, тоа е немогуче. :)
Тоа е цел ритуал, пиеш кафе, пивнуваш една голтка и палиш цигара и значи дур ја пушиш цигарата го пиеш и кафето, и коа ќе заваршиш со цигарата, и кафето мора да е испиено. :)

Тоа е цел ритуал, пиеш кафе, пивнуваш една голтка и палиш цигара и значи дур ја пушиш цигарата го пиеш и кафето, и коа ќе заваршиш со цигарата, и кафето мора да е испиено. :)

Ете се си објасни човекот:helou::helou::helou:

pa normalno be covek, i jas se slagam so toa

Па неможе да се пие кафе без цигар бе...
Шознам,некако не е слатко...
Кафе без цигар неам пиено откоа почнав да пушам,значи веке 4 години и стварно не знам како изгледа тоа...па затоа да не коментирам...

Затоа што кафе како кафе без цигара не ме протерува...
Ај лав Д морнинг кофи!* :icon_lol:

*трчам накај wc со цигарата во уста :pipi:

мене и без цигара ми е убаво кафето!
не ни сум пробал цигар во животот, али додека ми е убаво без нив не пробувам (наредните 300години)

Филозофу:) братче сигурно не пушиш така да и незнаеш:)

Не оди, може да се испие но за пушачите тоа не е кафе:)

БУчкуруш.

Да се согласувам дека на пушачите кафето не им е слатко без цигари. Но мајка ми на пример, која 20 години беше страсен пушач, денес 10 години не пуши, па вели дека поубаво нешто од кафе БЕЗ цигари не постои. Јас сум против пушачите и мразам кога ќе седнам на кафе со некој што пуши, ме загушува и ми се одсладува и од кафе и од се!

Во имато на сите пушачи кажувам дека најубаво е утринско кафе со цигарче.И кафе после добар ручек,се разбира со цигарче.

Абе па ти, и оди и не оди.
Јас не пушам, ама некогаш со кафето како ми се присаква една цигара да запалам..Ептен ќефо ми се прај некогаш.

Кој вика дека не оди..
обожавам кафе, ај да не речам мразам цигара. ..

Мислам дека тоа го имаат прифатено само пушачите...тоа го имаат вметнато во главата и незамисливо е за нив кафето да го пијат без цигар....додека на непушачите им е убаво и без цигар....го пијат така,а инаку јас сум пушач и секогаш го пијам во комбинација со цигар многу јасно нели :) го имам тоа така прифатено дека во комбинација со цигар е најубаво.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom