Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Pa zavisi za kogo kako posto tie so pusat normalno ke im ide uz kafe cigara a tie so ne pusat mozat da pijat kafe bez cigara ;)

Мерак е да пиеш кафе со чигарче,обично сам на балкон...тоа е светцка работа!

Lele kafe i cigare e najdobra kombinacija sto moze da postoi

кафе без цигар?!нема шанса:nenene:!!па кафето е и за тоа измислено-да оди со цигара.и тоа е точно дека алкохолот подобро лизга со цигара(кој го кажа тоа само?да не го барам да го цитирам сеа,нека декшава)
ако не пушиш подобро откажи го кафето-не прави нешто меморално,нешто што не е дадено у 10те заповеди:baeh:

Zosto ne ide?
Pa ne ide, na tie sto se pusaci ne im ide, na drugite im ide.:wink:

E kako da ne ne idelo....ako si na KAFE MUABET -ne ide...zs go pies lezetski kafeto i cigarata ti e zanimacija....inace...sepak odi..imaat nekoja zadnicka tocka i dvete raboti...

mene voopsto ne mi idat ni cigarite ni kafeto!Ne mozam da gi smislam i dvete!:)nitu zaedno nitu oddelno!!

Не е морално со кафе да се запали цигара ама слатко е!!! Тема го натема ѓаволот!!! :)

Ако некогаш се откажам од цигарите,дефинитивно се откажувам и од кафето!

ako nemam cigara so kafe nekako ne mi odi:) Pusac sum i tie 2 raboti mi se obavezno u kombinacija:)

Ova za pusaci e mislam se podrazbira a ako ne si pusac normalno moze i bez:helou: :toe:

Оди, само се работи за сугестија, ништо повеќе.

ПА НОРМАЛНО ДЕКА НЕ ОДИ КАФЕ БЕЗ ЦИГАРЕ АМА САМО ЗА ПУШАЧИ, А НЕПУШАЧИТЕ НЕКА УЖИВААТ СО НЕШТО ДРУГО-----ЛОКУМЧЕ НА ПРИМЕР...............:mist:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom