Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека за пушачите не оди кафе без цигара, бидејќи цигара го снижува притисокот, а кафе го повишува и на тој начин се нормализира притисокот :) :) :)

нема врска дека не оди едното без другото... како што може да иде цигара и без кафе така може и кафе без цигара:smir:

Tочно е дека не оди, барем за вистинските пушачи. Кафе без цигара е како шопска без сирење, како жена без цицки, како компјутер без интернет. Ако немам цигара, не пијам ни кафе, ебеш кафе без цигара. Истото важи и за алкохол. Цигарата е како мезе во комбинација со добра чашка.

Кафе без цигара? WTF?!?! Ноу веј ноу хау. Едноставно не е изводливо тоа, се знае како се пие правилно кафе „без шеќер со цигара„ тоа е значи правилно кафе

Воопшто не пијам кафе без цигари, не ми оди. Исклучиво кафе без шеќер и добро цигарче мх мх
Никогаш не пијам со брзање, два часа минимум (не ми пречи ако се оладило) уживам со најмалку 5 цигари.
И алкохолот подобро си „лизга” со цигарче.

Оди само коа немам цигари иначе нема шанси да не запалам 3 барем со кафето
послатко ми е така

зошто да не оди кафето без цигара. Јас не пушам, ама ги гледам повеќето кои пушат, кога пијат кафе мораат да запалат цигара. :)

Цигара со кафе и кафе со цигара е турска оставштина и башка раатлук(локум) оди во комбинација а за автентично уживање место цигара пожелно е да се има Бонг е тоа е ЦАРСКИ:zlo:.

hookah3.jpg

ZIKS напиша:
зошто да не оди кафето без цигара. Јас не пушам, ама ги гледам повеќето кои пушат, кога пијат кафе мораат да запалат цигара. :)

послатко е кафето со цигаре за пушач а за некој што не пуши ке му е грозно кафето со цигаре
simple as that

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom