- Член од
- 15 декември 2007
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 0
treba da soberat grcite pari od nas za da lobiraat posle kaj amerikancite 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тито ли беше тој што рекол држава со ваква младина не треба да се секира за својата иднина?
е јас малку ќе ја превртам: македонија со ваква младина и тоа како треба да се замисли за својата иднина!
абе размислете еднаш со ваша глава и немојте да бидете како јајца едно на едно во коментарите
ниту грција ќе престане да постои како држава, ако ние ја бојкотираме, ниту морето ќе осиромаши без македонците
една мала споредба, иако не одсликува баш правилно: има ли албанец што се грози да оди на косови, поради србија?
се додека во главите не сватите до каде е македонија и до каде има македонци, се дотогаш дури и името северна македонија не ни е достојно.
Тоа се селските манири на покондурените овчари ,знаеш идам на шопинг во грција , искомплексирани глупаци:uvo:Затоа што грција ни го врти газот, а ние глупаци одма се нафаќаме да им го излижеме. Тоа е нашето проклетство.
Idejava za bojkot e OK, ja podrzuvam ama mislam deka i nevozmozna za ispolnuvanje.
Da, ne sum za idenje na odmor vo Gcija ili za soping. Barem za more ima izbor, moze da ideme vo Crna Gora. A spored mene i poubavo e tamu.
No sepak, ima mnogu studenti koi se skoluvaat vo Grcija, Ima Luge koi doagaat za da zarabotat, za da si ja prehranat familijata.
Ednas vo voz nakaj Grcija sretnav eden bacen par, koi mislam deka se dokaz za toa.
Dvajcata visokoobrazovani, patem ostanale bez rabota, tehnoloski visok, go ostavaat svojot maloleten sin na baba, dedo za da porabotat pola godina za da mu ovozmozat utre podobro obrazovanie, zivot.
Toa e problemot, sto ne site doagaat na odmor ili soping tuka za mnogu drugi raboti.
Sranje e zivotot nekogas.
се додека во главите не сватите до каде е македонија и до каде има македонци, се дотогаш дури и името северна македонија не ни е достојно.
Секако постојат и исклучоци. Значи ние тука збориме за идење во Грција од задоволство, а што се однесува на образование има и Бугарија факултети. Па и ние дури имаме факултети.
Mislis deka Bugarite se nesto poarno od Grcite. Spored mene tie se naogaat vo ist kos.
Mislis deka Bugarite se nesto poarno od Grcite. Spored mene tie se naogaat vo ist kos.
ова мајтап ти е така ?????