Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Ова треба да се забрани со закон!!
У свет у кој има преку 50% разводи не е проблем ова, језиво е ама јбг. Иако е проблем кога ќе праша кој ми е таткото, ебати моментот на соочување со реалноста. Ќе мора добро да се припреми детето, прашање е колку би била способна некоја ваква, да го припреми на се што доаѓа у животот посебно у оваа ситуација. Како и да е, светов е доволно нездрав за да биде ова сосема нормално, тоа е поентата, и нема да биде подобар у иднина.

У свет у кој има преку 50% разводи не е проблем ова, језиво е ама јбг. Иако е проблем кога ќе праша кој ми е таткото, ебати моментот на соочување со реалноста. Ќе мора добро да се припреми детето, прашање е колку би била способна некоја ваква, да го припреми на се што доаѓа у животот посебно у оваа ситуација. Како и да е, светов е доволно нездрав за да биде ова сосема нормално, тоа е поентата, и нема да биде подобар у иднина.
Феминизмот како една од мерките за депопулација на светското население полека но сигурно си го наплатува својот данок.

Феминизмот како една од мерките за депопулација на светското население полека но сигурно си го наплатува својот данок.
Да те поправам!
-Феминизмот како една од мерките за депопулација на белото христијанско светското население полека но сигурно си го наплатува својот данок.

Јас неколку пати пишав за тоа како се бирал брачен партнер на времето, ми скокнаа еден куп шарени овде, демек застарено било, дрн, дрн, дрн...
Не што ќе праша кој ми е татко, него што знае дотичната за здравственото стебло на дркаџијата? Колку таа била компактибилна за него? Каква генетика воопшто влече втората линија? Неее, тоа не важи, важи само да си нафо ориентиран, со главата у песок и расти морони, ионака си безначајна бројка во овој свет. Ваков свет како што викаш, кој може да биде само полош, никако подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom