Ska Maniac
Бараба
Лајонес ти е иста превара како Лајонес картичкана за поени.Мислев на Лајонес, @Мaчка е маче младо![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лајонес ти е иста превара како Лајонес картичкана за поени.Мислев на Лајонес, @Мaчка е маче младо![]()
Ова треба да се забрани со закон!!![]()
Сашо Панговски
#Самохранизам Ментална болест коа никој неќе да те ожени па зимаш сперма од некој лузер за да лажеш дека си сама по Избор.www.facebook.com
У свет у кој има преку 50% разводи не е проблем ова, језиво е ама јбг. Иако е проблем кога ќе праша кој ми е таткото, ебати моментот на соочување со реалноста. Ќе мора добро да се припреми детето, прашање е колку би била способна некоја ваква, да го припреми на се што доаѓа у животот посебно у оваа ситуација. Како и да е, светов е доволно нездрав за да биде ова сосема нормално, тоа е поентата, и нема да биде подобар у иднина.Ова треба да се забрани со закон!!
Феминизмот како една од мерките за депопулација на светското население полека но сигурно си го наплатува својот данок.У свет у кој има преку 50% разводи не е проблем ова, језиво е ама јбг. Иако е проблем кога ќе праша кој ми е таткото, ебати моментот на соочување со реалноста. Ќе мора добро да се припреми детето, прашање е колку би била способна некоја ваква, да го припреми на се што доаѓа у животот посебно у оваа ситуација. Како и да е, светов е доволно нездрав за да биде ова сосема нормално, тоа е поентата, и нема да биде подобар у иднина.
Да те поправам!Феминизмот како една од мерките за депопулација на светското население полека но сигурно си го наплатува својот данок.
Јас неколку пати пишав за тоа како се бирал брачен партнер на времето, ми скокнаа еден куп шарени овде, демек застарено било, дрн, дрн, дрн...У свет у кој има преку 50% разводи не е проблем ова, језиво е ама јбг. Иако е проблем кога ќе праша кој ми е таткото, ебати моментот на соочување со реалноста. Ќе мора добро да се припреми детето, прашање е колку би била способна некоја ваква, да го припреми на се што доаѓа у животот посебно у оваа ситуација. Како и да е, светов е доволно нездрав за да биде ова сосема нормално, тоа е поентата, и нема да биде подобар у иднина.