Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Темава доби некој чуден ток.Некои си пуштаат гејбенг пораки, некоја сакала црни патлиџани, ихааааааааа!
Каков век, таков свет!
Што очекеваше ти, рецепти за гибаница да мењаат?

Да напатена сум! :vozbud::icon_lol:Ама дека црн патлиџан ми е омилен зеленчук затоа ми падна на памет бе, ми се врти пинџур во глава, не знам тебе што ти се врти, изгледа нешто друго. :pos::pos:
Imam dobra recepta za Crn Patidjan ! :pos: a bogami i Patlidjan.
Se bara samo degustatorka so iskustvo

Трпе со црниот патлиџан. Ето ви одговор шо сакаат жениве.Заеби ти алфа мажјаци со бели чорапи , богати ропаци со бесни коли.Само калабастерот да ти е вонсериски и бркај работа!(y)

Трпе со црниот патлиџан. Ето ви одговор шо сакаат жениве.Заеби ти алфа мажјаци со бели чорапи , богати ропаци со бесни коли.Само калабастерот да ти е вонсериски и бркај работа!(y)
Тебе па само калабастери и патлиџани ти се гледаат и вртат у глава.

Тебе па само калабастери и патлиџани ти се гледаат и вртат у глава.
Сеа шо се запна за мене. Терај си муабет таму , нигде лично не те спомнав!

Тетка @Ocajna ти ли бараше модри патлиџани ?
Види што ти најдов :
20251007_103406.jpg
Ваљда ќе ја испуни ширината и празнината во тебе и твоето срце.
Ако не ти врши работа патлиџанов имам и вакво нешто, крастајца.
20251007_103433.jpg
Дугачка, тврда и права. Кога ќе ја грабнеш сигурно ќе лупа во центарот на метата додека течат потоци од среќа и задоволство.

Како и да е, што и да избереш на крај барем нема да останеш гладна и таман ќе надополниш енергија.

Пошо таквите мажи се тешки имбецили.
Мислат сите се како нив тешки глупаци.
Освен путка за друго не знаат
затоа и сте сами "дрвосечачи" едни
Автоматски споено мислење:

Тетка @Ocajna ти ли бараше модри патлиџани ?
Види што ти најдов :
Прегледај го приврзокот 457658
Ваљда ќе ја испуни ширината и празнината во тебе и твоето срце.
Ако не ти врши работа патлиџанов имам и вакво нешто, крастајца.
Прегледај го приврзокот 457659
Дугачка, тврда и права. Кога ќе ја грабнеш сигурно ќе лупа во центарот на метата додека течат потоци од среќа и задоволство.

Како и да е, што и да избереш на крај барем нема да останеш гладна и таман ќе надополниш енергија.

Какви влакна на малиот прст
Фасцинантно

Со овој муабет се тешат некои,ако цурава не е загреана по тебе и тоа добро загреана имај ти милиони на сметка никад нема да ти се даде целата,само во делови...Знам звучи ко оглас за кола ама посликовито не ми текнува во моментов..

Со овој муабет се тешат некои,ако цурава не е загреана по тебе и тоа добро загреана имај ти милиони на сметка никад нема да ти се даде целата,само во делови...Знам звучи ко оглас за кола ама посликовито не ми текнува во моментов..
Дел по дел, на крај комплет!
Цура не бега од милиони, па и под закана со пиштол на чело!
Денес паровите во брак живеат, мање више паралелно, за разлика од порано кога мораа заедно. Така да целосно предавање е мит или патка како рекламите за кладилници.
И тоа за брак лафиме, за врски ич да не се замараш!

Пошо таквите мажи се тешки имбецили.
Мислат сите се како нив тешки глупаци.
Освен путка за друго не знаат
затоа и сте сами "дрвосечачи" едни

Фасцинантно
Лавче, тие што се концентрирани само на путка, тие и онадат!
Овде се бара од машките, додека се сексаат со дотичната да не губат фокус и да имаат на ум колку дотичната е добра во кујна, со правосмукалка и во невладини организации:)

Последно уредено:
Лавче, тие што се концентрирани само на путка, тие и онадат!
Овде се бара од машките, додека се сексаат со дотичната да не губат фокус и да имаат на ум колку дотичната е добра во кујна, со правосмукалка и во невладини организации:)
Abe kakvo lavce be!
Ova e mache debelo i iskubano

Фасцинантно
Сакаш да ти ги брцнам у шупак да ги осетиш ?

Abe kakvo lavce be!
Не се возбудувајте џабе. Какво лавче какви бакрачи. Ова е флеш со нов шизофреничен напад .

Дел по дел, на крај комплет!
Цура не бега од милиони, па и под закана со пиштол на чело!
Денес паровите во брак живеат, мање више паралелно, за разлика од порано кога мораа заедно. Така да целосно предавање е мит или патка како рекламите за кладилници.
И тоа за брак лафиме, за врски ич да не се замараш!
Зависи за каков тип на жени се работи..Некоја ќе ти шири нозе за да ти направи кеиф и понатаму ќе остане таинствена со куп тајни и мисли во нејзината глава до кои ти никогаш ќе немаш пристап а ќе мислиш дека ти се има дадено целата..

Сакаш да ти ги брцнам у шупак да ги осетиш ?

Не се возбудувајте џабе. Какво лавче какви бакрачи. Ова е флеш со нов шизофреничен напад .
Тебе само со влакна ли ти влага у шупак? :)

Флеш може и цркнат да е до сеа,тој уште флеш го бара.
Сигурно добро те еб*л штом од глава не ти излегува,друга асоцијација не ми иде у мозак.

Abe kakvo lavce be!
Не се сите ко тебе море :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom