S
smart ass
Гостин
не верувам дека модерната жена се плаши од брак,туку економската состојба е таква моментално,инаку за фобија од брак имаат и мажи и жени

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво, бракови како тие од твојата дефиниција нема. Иако би требало да се такви - нема.Затоа што бракот е саможртва, несебично и искрено давање на љубов, помош, разбирање, подршка, заедничарење....понекогаш и без возврат....
ДА, несебично и искрено давање и заедничарење, а модерниот човек (а не само жената), станува се посебичен и егоцентричен (self-centered).
Детски памет ништо поинакво не би напишал. Туку, што правиме со тие модерни жени кои иако немаат брачен партнер, сепак се решаваат да имаат дете?Зато што мисли дека е убава,и кога ке биде бремене ѓомти ке се погрди..:pos2::pos2::pos2:
Ако детето е од банка и вештачки оплодена дотичната ок...ама ако за свои потреби и стравот да не остане сама во стари и дртави години притоа искористувајки го партнерот, тогаш имам друг епитет за таквите.Туку, што правиме со тие модерни жени кои иако немаат брачен партнер, сепак се решаваат да имаат дете?![]()
Ако детето е од банка и вештачки оплодена дотичната ок...ама ако за свои потреби и стравот да не остане сама во стари и дртави години притоа искористувајки го партнерот, тогаш имам друг епитет за таквите.
Аха, и ти очекуваш одговор од него?Мислев на првиот пример. Значи, не успева да најде некој со кого може да стапи во брак, а сака дете и ете се решава на тоа, додека го чека или бара принцот или коњот, шодае. Во тој случај, ме интересира што ќе ми одговори малото![]()
Фала мамо што си ме родила!Мислев на првиот пример. Значи, не успева да најде некој со кого може да стапи во брак, а сака дете и ете се решава на тоа, додека го чека или бара принцот или коњот, шодае. Во тој случај, ме интересира што ќе ми одговори малото![]()
Фала мамо што си ме родила!
Те сакам многу.
Фала мамо што си ме родила!
Те сакам многу.
Ми недостига татко,ама ти си ми се
:pos2::pos2:Зашто микроскопско???Oва ќе беше доволно, нели!
Важно те родила, не си останал издркотина на чаршав. Или микроскопско лањо на улошка!