Романтичарка
надежна форумџика
Па едноставно се гледа.Имаат некако немирен поглед.Zлобата била вродена? А? И како тоа изгледа злобата во очите на некој?![]()
Тоа не може со зборови да се опише едноставно само се чита во неговите очи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па едноставно се гледа.Имаат некако немирен поглед.Zлобата била вродена? А? И како тоа изгледа злобата во очите на некој?![]()
Повеќето од филмовите се направени по вистински случки со исклучок на оние научна фантастика.јас не сум сретнала таков човек...тоа е сепак наша имагинација!Не постои злобен човек....постојат лоши и добри постапки...И за мене поради некоја моја постапка некој ќе рече еј оваа е мн злобна.....ама сепак е далеку од вистината.! Можеби моите постапки за некој не се добри..ама тоа не значи дека јас сум злобен човек.
Просто јас не верувам во тоа дека постои злобен човек.Мислам дека премногу се гледаат сапуници кај нас,па луѓето се уфилмаа и ајде сега оваа е злобна како Росарио од Касандра![]()
Научна фантастика рулз!Повеќето од филмовите се направени по вистински случки со исклучок на оние научна фантастика.
Реалноста и филмот не се исти но сепак овие постојат и овде во реалниот живот, не рагираат како на филмовите али сепак се тука.
Нема ама слободно може да ги викаш луѓе со две лица, нешто како јинг и јанг.Научна фантастика рулз!
Има медицинско име за овие за кои што зборуваш или само по филмови ги има?
А има и обратно, злоба токму во тие групи, евреин, војник се изживува врз послаби од позиција на моќ, како генерациски се менува поларитетот, од жртва на злоба стануваш злобниот.Точно злобата доаѓа од немоќта расизмот е добар пример за кој нема рационално објаснување зошто некој би мразел евреи или црнци на пр?.Едноставно некои луге својата немоќ ја манифестираат преку злоба.
Точно но денешната еврејска држава и политика е резултат од ашкеназите кои од корен ја изменија сликата за евреите поради тоа што се случуваше во ww2.Правите евреи кои ги задржаа нивните принципи и начин на живот се хасидите кои стриктно се држат до својата религија и не мешаат религија со нација.А има и обратно, злоба токму во тие групи, евреин, војник се изживува врз послаби од позиција на моќ, како генерациски се менува поларитетот, од жртва на злоба стануваш злобниот.