Зошто луѓето ги кријат своите години?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
јас мислам дека постарите ги кријат своите години,само незнам зошто?јас никогаш немам лажено за годините

јас мислам дека постарите ги кријат своите години,само незнам зошто?јас никогаш немам лажено за годините
И помладите ги кријат своите години (барем тука на форум:)).Не знам зошто,можеби мислат дека на тој начин ке бидат возрасно ,,дискриминирани,, или неиспочитувани.

Годините ги кријат - (зборувам за повозрасните, на форумов), оние луѓе кои мислат дека секогаш се тие во центарот на вниманието, а времето ги поминало и кога по некој основ ќе добијат слобода (имаат интернет), мислат дека така ќе ја вратат младоста, така што ќе зборуваат со помладите за некои актуелни теми. А, кога ќе му/и кажеш да се видите (пр. собиранка) веднаш им се губи трагата, бидејќи ќе бидат отриени. Нема потреба од такво нешто, бидејќи, барем јас, го почитувам секое добро и правилно размислување - па нека е и од 14 годишник.
Верувам дека и на кајгана собиранките нема одредено до која возраст смее да се присуствува и верувам дека никој нема да биде вратен.
Напротив, мислам дека е многу поучно да се чуе мислење на различни генерации. Инаку - се приметува возраста и по размислувањето, така да, мислам дека е тешко тоа да се скрие.
Со криењето на годините, само може да стекне недоверба во останатите луѓе.

Не знам зашто луѓето ги кријат годините.
Безвезно е и барем според мене нема логика.
Не сум криела,не кријам и немам намера да кријам.
Колку години имам,толку.

Ne deka gi krijam ama ne mi se kazuvaat, ne mi se veruva deka imam volku godini, a so pametot sum uste nakaj 20 :)

Не ги кријам годините, ниту пак сум ги криела некогаш:toe:
Не разбирам зошто ги кријат годините, ама па кај мене на тој начин само стекнуваат недоверба.

:helou: Koga si mnogu mlad , sakas da si postar , koga ke ostaris ,sakas da si pomlad . Jas licno ne si gi krijam godinite ,sekoe vreme si nosi svoi ubavini,potrebi i dozivuvanja . Sakam da doziveam zdrava golema starost.:smir: :smir: :smir:

:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Видете вака, не се прајте сите ( добро де скоро сите ) на поштени, демек не ги криете годините, а ако видите нагоре ретко кој ги има податоците за кој колку години има
Кај мене има и години и у профил и датум и сл

Затоа не ударајте четки :tapp:

[Забелешка од модератор]:
Kапслок е опција која овозможува пишење со големи букви.
Поретко користи ја, боди во очи.

Не знам зашто некои ги кријат годините! ај вака на форуми заради зачувување на приватноста тоа свакам не сакаат луѓето да знаат кои се а сакаат да си го покажат своето мислење. Но они луѓе што лажат за тоа колку години имаат и кажуваат помала цифра е тоа не ми е јасно абе искомплексиран народ

Да ми ги крие некој годините, и да дознаам, повеќе нема што да разговарам со него....
Знак на комплекс

Никогаш не сум ги криела своите години,а зошто луѓето ги кријат,е има повеќе причини,кога сакаат криејќи ги да добијат нешто од спротивниот пол,а и не мора да се однесува само на спротивниот пол,потоа од срам,некои луѓе имаат комплекси кога станува збор за возраста,па се трудат на секој можен начин да ги прикријат своите години и тн.и тн.Сепак,не поштувам луѓе кои го прават тоа:toe:

Јас не ги кријам годините мој ама кога на некој/а ќе му кажам дека имам скоро 24 години ми викаат - ај не заебавај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom