Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Зш мене не ми дајт зелено го бранам јас...:wink:
(се зезам)

Важно не е попопуларен од земјотресон.

Јас ке ви кажам зошто.... За џабе :nenene:! Оти му сметаа на некого неговите постови кои беа преполни со реалност и вистина. Бунете се колку сакате.

Не е битно зошто е тргнат мене ми беше еден од најдобрите модератори.Штета:toe:

Уаааа јове. зашо даваш црвени.
Мене секој втор ми дава црвено ама ај, не се лутам.

Абе зоошто сте го тргнале јас сум да го вратите!

Толкав форум вие најдовте на на Јове_БТ сеир да му мавате...(нормално порано беше модератор па се плашевте да си игравте к**от со него,а и не само тоа туку детето беше и полно со идеи како да врати)

А тоа шо тупеше он тупеше...ама тоа е дел од неговиот карактер...
... така да ако бил опоменат од надредените предходно заради неговото понашање, тогаш заслужено ја изгуби функцијата!!!

А за крај сакав нешто да кажам... има многу админи на форумов и тоа е добро... ама админот Гарфилд како што заслужува губење на функцијата никој друг толку не заслужува...знаат тие што дискутирале во подфорумот политика!!!

така да позз до Мистичен што даде опомена во политика,но само ќе замолам ако може и порадикално!(не лижам г'з)

И не е дека треба да си играме к*р ташак со секоја тема....оти знам и сам како изглеа да напишам 1страна пост...и да дое некое детиште и да ми ја упропасти темата и после тоа да ја заклучат!!!

:D

Отидов до Орка да купам шешир, има голем попуст. Ок, можеби и нешто друго ќе си зеам, патичиња гледам има ефтини. Него... ЌЕ СЕ ВРАТАМ ЈАС со авион и ќе ја бакнам земјата. И ќе станам претседател. И модератор! Кајгана, е не!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom