Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе ПЕДЕР нели рековне дека нема да тролаш веќе на темава ?
Си го кажа ти своето убаво објасни дека листата ти е голема , убаво си кажа дека сите што одат во педерана се чупаат се депилираат мазни тасмосани, кажа дека списокот ти е долг а курето ти е мало.
Па добро бе мајку му стара зарем јас сум во крив шо имаш мало шупче па и куре од 5 до 9 сантиметри ти се гледа како гигант?

Курот ми го видел само некој кој е педер. Туку што се одѕва ко педер, официјално. Молам членството што ја чита темава да го завери со печат тоа цврсто во своите умови во понатамошни испади (кои секако ќе ги очекуваме) од дотичниот.

Уживаш да си единствениот педер во селото нели, затоа ја смени приказната
Шкорпион
Ретко се дружам со други хомосексуалци, грото друштвото ми се стрејт, и така преферирам. На собиранкиве што се собираме само јас сум геј на пример. Инаку, еве викендов може боље ќе е, па ќе легнеш нешто XD.​
14 септември 2012

Таму зборам за блиски пријатели. Не вади надвор од контекст. А за други, како познаници, ги имам многу. Но нема да ти го објаснувам мојот социјален живот во детали. Лишан си од тоа задоволство :)

Хеј мистер Комплекс, тапа ти е дека моето тело е твојот копнеж, колку си надарен не ме занима, само си дебел и досаден, сељачино - џабе се примаш!

Само сереш серко, џабе дарба, ти треба шарм брат, а ти си шлајм брат! Хаха..
.
.
CUT
.
.
Сечам билдери што глумат лудило, во теретана мали куриња глумат кур и пол!

* http://www.youtube.com/watch?v=W_vVlz3G9sk

ON TOPIC: Шала на страна, дека сите што одат во теретана имаат мали пениси - не можеме со сигурност да тврдиме. Нормално дека има и такви, но сите - НЕ! Некои одат за да изградат убаво и згодно тело, некои одат да се направат горили, некои одат да ослабат, некои одат за рекреација...
А некој можеби има голем алат и оди во теретана за да направи и добро градено тело, има и такви!

А тоа дека сите што одат во теретана имаат мали пениси, е смешно, и веднаш потенцира на комплексот кој го има тој што го тврди тоа. Некои да, но генерално да се збори - никако!

Незнам дали постои некој од машкиот род кој не би сакал да има вакво тело, и плус ако има и солидна големина на пенис, тоа е добитна комбинација за девојките, sex toy со 5 ѕвезди!

nickauger.jpg

matt_stone_shirtless_4.jpg

Simon_Howard4.jpg

Ретко која добива целосен третман, малку се тие што рендаат пичиња на стомачните! :)
Сеуште не сум сретнал некој/а да сака вакво тело:

F165E28DB0606FF5B5FC33CA82.jpg

Кај си со мало куре па и не гледаш добро нај веројатно и ти си си зрцала како стеф, ајде најди кај сум пишал такво нешто.
И последен пат те опоменувам играј дота и е републик и ич курето да не те боли, а ако те боли викај по дедо ти и татко ти.
Изглеа братучедките твои те излажале, не сум ја тој со мало куре. Или ме помешале со тебе или со некој друг. Ако ме помешале со тебе (таков мрсен со огромен волумен) стварно ќе им се налутам...
Штом ме опоменуваш, пеки :pos::pos::pos:
Ја имам голем страв од такви мрсни момци ко тебе. А за викањето ти ич не се секирај, секогаш тука ќе се најде некоја твоја братучедка ;)

П.С. се надевам дека денес нема да бидеш под дејство на наркотици и конечно ќе може да размениме 2-3 реда муабет :)

Досадно стана да се повторувам,очиглчедно дека не е проблемот само со малото куре, слободно можеме да заклучиме дека имаат и мала ннтелигенција оние кој што постетуваат теретана.
За сите идни дискутанти на темава, не праиме муабет дали им се мали или не да се разбереме 5 до 9 сантиметри е мало.Дискутираме Зошто им се мали.,дали од вежбањето им се мали или билдаат дека им се мали.
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 11:02 ---
Мислам дека некој што постира вакви слики нема право да зборува за девојки, те молам поздрави го дечко ти.
И на тебе ке ти повторам не сум ти јас крив за малото куре, иди жали му се на таткоти и на мајкати тие те направиле фалинка.
Со сликиве само докажа дека оние шо одат во педерана имаат мали куриња.

Хеј мистер Комплекс, тапа ти е дека моето тело е твојот копнеж, колку си надарен не ме занима, само си дебел и досаден, сељачино - џабе се примаш!

Само сереш серко, џабе дарба, ти треба шарм брат, а ти си шлајм брат! Хаха..
.
.
CUT
.
.

nickauger.jpg

matt_stone_shirtless_4.jpg

Simon_Howard4.jpg

Ретко која добива целосен третман, малку се тие што рендаат пичиња на стомачните! :)
Сеуште не сум сретнал некој/а да сака вакво тело:
Педер со мало куре си е педер со мало куре.

Досадно стана да се повторувам,очиглчедно дека не е проблемот само со малото куре, слободно можеме да заклучиме дека имаат и мала ннтелигенција оние кој што постетуваат теретана.

Мислам дека некој што постира вакви слики нема право да зборува за девојки, те молам поздрави го дечко ти.
И на тебе ке ти повторам не сум ти јас крив за малото куре, иди жали му се на таткоти и на мајкати тие те направиле фалинка.

Уште малку се што е со мало куре ке се зачлени на форумов у пичку матер, само да ми каже како тоа сум бил искомплексиран цк цк цк цк цк цк.
Тема каде што дежурниот педер на форумов е најгласен, и им ја брани должината на машкоста на сите останати педери што одат по педерани, тема каде што фаличните се јавија.
Ах само на мојата чудесна Кајгана

Стварно некако не ми е јасно која е поентата да пумпам мускули и да кревам тегови па вакви вежби онакви вежби креатин, тестостерон кога еве пливањето е супер или фудбалот, еве што му фали на фудбалот играм фудбал и откако ќе се истрчам се осеќам добро ама фудбалот не е за пумпање мускули и не ги ни пумпа, стварно чуди фактот што повеќето од билдерите трчаат по некакви како да кажам скратени патчиња т.е злоупотреба на хормони и триста средства за да ткивото им порасне што никако не е добро а кај фудбалот не сум сретнал човек да користи супстанци за да игра подобро победничко пиво не се рачуна како злоупотреба да разјасниме.

Зошто скратени патчиња ако еве се вежба нека се вежба природно али нее бе повеќето сакаат скратени патчиња и кога сум ги прашал абе зошто сте купиле ова и ова одговорот е ист -Па "СИТЕ"(другите) земаат!?

(еден ти вели сите а друг другите што и прави разлика ама мала)

А зошто сите билдери злоупотребуваат средства за да го добијат изгледот кој го сакаат мислам каде им се брза?

Дали тука имаме цел бизнис во бекграунд?

Педер со мало куре си е педер со мало куре.
Ах бе пријателе, и на тебе не ти е лесно, те разбирам. Ти можеш до утре да си повторуваш тоа со педераната и малите куриња, на мене не влијае тоа, не се однесува за мене, јас и понатаму ќе си останам со моите 17.5см алат.

Нема потреба да вреѓаш кога не ме знаеш, јас дадов објективно мислење на темава (иако е наменета за сеир). Мене ме нарекуваш фалинка, а не се погледнуваш самиот себе во огледало. Маже од 90кг, фетус, со висина метар и ќебап (160см), кој попрво би го прескокнал, наместо да го заобиколам (бидејќи да го заобиколам ќе ми треба повеќе време) - нема право да вреѓа други за нивните недостатоци, бидејќи и самиот тој е изрод ко од Чернобил.

На форумов сум се зачленил за да научам нешто, да прашам, а не како тебе да лечам комплекси и фрустрации. Јебига, до некаде си во право, мало куре си е мало куре! Да имаш смока, наместо кур - и тоа не чини, но немора да генерализираш дека сите се такви. Али нема врска, џабе пишувам и јас, темава очигледно е само за пукање сеир и ти ќе си продолжиш да ме цитираш и да враќаш со тоа дека сум педер и имам мало куре. Ако ти помага психички да се чувствуваш подобро, така нека биде.

Стварно некако не ми е јасно која е поентата да пумпам мускули и да кревам тегови па вакви вежби онакви вежби креатин, тестостерон кога еве пливањето е супер или фудбалот, еве што му фали на фудбалот играм фудбал и откако ќе се истрчам се осеќам добро ама фудбалот не е за пумпање мускули и не ги ни пумпа, стварно чуди фактот што повеќето од билдерите трчаат по некакви како да кажам скратени патчиња т.е злоупотреба на хормони и триста средства за да ткивото им порасне што никако не е добро а кај фудбалот не сум сретнал човек да користи супстанци за да игра подобро победничко пиво не се рачуна како злоупотреба да разјасниме.

Зошто скратени патчиња ако еве се вежба нека се вежба природно али нее бе повеќето сакаат скратени патчиња и кога сум ги прашал абе зошто сте купиле ова и ова одговорот е ист -Па "СИТЕ"(другите) земаат!?

А зошто сите билдери злоупотребуваат средства за да го добијат изгледот кој го сакаат мислам каде им се брза?

Батали бизнисот , читај погоре поставуваат ептен педерастични фотографии, па како тоа женските сакале да се рендаат од стомачни. Почнаа да врескаат и дека не било битно што бил мал се додека девојката можела да осети мускули ( секакви други освен оној најпотребниот) ајде тоа но самиот факт ЧУПАНИ ДЕПИЛИРАНИ и се нарекуваат мажи мислам еј со кој памет феминизиран единки кој што по некоја случајност имаат куре не можат во ниеден случај да се наречат МАЖ не е доволен само органот ( не збориме дека им е мал на оние што одат во педерани, нити фактот дека се грди ) за да некој рече јас сум маж , и нај чест изговор е сакам да сум среден мислам :confused:.
Остави тоа туку се обидуваат да протнат како тоа било нормално и требало секој да го прави, па уште и кажуваат каков бил совршениот изглед, ало хјустон овде земја ако е опинок во фаца тогаш си останува опинок без разлика што се напумпале со стероиди и што одат во педерана.Башка сите во тесна ликра огледала на сите страни.
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 14:52 ---
Ах бе пријателе, и на тебе не ти е лесно, те разбирам. Ти можеш до утре да си повторуваш тоа со педераната и малите куриња, на мене не влијае тоа, не се однесува за мене, јас и понатаму ќе си останам со моите 17.5см алат.

Нема потреба да вреѓаш кога не ме знаеш, јас дадов објективно мислење на темава (иако е наменета за сеир). Мене ме нарекуваш фалинка, а не се погледнуваш самиот себе во огледало. Маже од 90кг, фетус, со висина метар и ќебап (160см), кој попрво би го прескокнал, наместо да го заобиколам (бидејќи да го заобиколам ќе ми треба повеќе време) - нема право да вреѓа други за нивните недостатоци, бидејќи и самиот тој е изрод ко од Чернобил.

На форумов сум се зачленил за да научам нешто, да прашам, а не како тебе да лечам комплекси и фрустрации. Јебига, до некаде си во право, мало куре си е мало куре! Да имаш смока, наместо кур - и тоа не чини, но немора да генерализираш дека сите се такви. Али нема врска, џабе пишувам и јас, темава очигледно е само за пукање сеир и ти ќе си продолжиш да ме цитираш и да враќаш со тоа дека сум педер и имам мало куре. Ако ти помага психички да се чувствуваш подобро, така нека биде.
Мали се палиш на момците од сликите што си ги поставил а ? Ех бре и ти се нарекуваш машко.
Кој алат бе синко ти е 17,5 сантиметри роцанглата во подрум или францускиот клуч ?
А доколку збориш за курет да ти објаснам како тоа се мери, значи сега ти го мериш со скршен лењир мерењето не е валидно ако лењирот започнува од 10 ка тоа што го нема кецот пред десетката не менува ништо, сепак со 7,5 сантиметри си просечен во дилберските кругоиви. Друго кога ке купиш нов лењир , лењирот го поставуваш на пубичната коска ( значи одозгора ) не се мери од коренот на јајцата тоест од чмарот.
И уште еднаш те замолувам ако имаш да пишеш нешто пиши ако немаш не тролај молимтисе, пцуј го таткоти навредувај ја мајкати карај се со дедоти, пиши рап песна како животот не е фер зашто имаш мало куре ама молимте немој да ме замараш.
Ако сонуваш во животот да имаш кур од 17,5 сантиметри тогаш веднаш да ти кажам во теретана не можеш да го издолжиш бе синко, колку и да викаш голем ми е голем ми е останува фактот дека 7,5 сантиметри се ништо. Ама сугестијата е моќна работа можеби МОЖЕБИ ке се убедиш дека ти е голем.
( сега моментално со куров кршам лешници и молимте не ми го одземај вниманието да не ја скршам масава пошто имам две вреќичиња бадеми за кршење после)

Ако кровот на куќата ти е расипан не би ли го поправил.
Жените прават пластични операции за да бидат позгодни и поубави за да дојдат до перфекција мотивирани од општеството што девојките требало да имаат големи гради или да бидат најзгодните и најубавите.Животот е битка и секогаш треба да се бориме да бидеме најдобри.Спортот го овозможува тоа да бидеш по голем со самодоверба и да го издржиш стресот од работата и од другите личности.
Последно нешто е што би те прашал е ако ти дадат шанса за еден ден да бидеш супермен би ја одбил?

Кој алат бе синко ти е 17,5 сантиметри роцанглата во подрум или францускиот клуч ?
А доколку збориш за курет да ти објаснам како тоа се мери, значи сега ти го мериш со скршен лењир мерењето не е валидно ако лењирот започнува од 10 ка тоа што го нема кецот пред десетката не менува ништо, сепак со 7,5 сантиметри си просечен во дилберските кругоиви. Друго кога ке купиш нов лењир , лењирот го поставуваш на пубичната коска ( значи одозгора ) не се мери од коренот на јајцата тоест од чмарот.
И уште еднаш те замолувам ако имаш да пишеш нешто пиши ако немаш не тролај молимтисе, пцуј го таткоти навредувај ја мајкати карај се со дедоти, пиши рап песна како животот не е фер зашто имаш мало куре ама молимте немој да ме замараш.
( сега моментално со куров кршам лешници и молимте не ми го одземај вниманието да не ја скршам масата)
Ахахахахахаха.. ме изнасмеа да сибеш векот. Интересно чоече си ти, не те замарам повеќе. Хахахаха.. ауф! :D Ненормален!
Ај докрши ги лешниците, па пробај после 2-3 склека напрај на кур, види дали можеш. Чим кршиш лешници со него, веројатно ќе можеш и склекови.

Жените прават пластични операции за да бидат позгодни и поубави за да дојдат до перфекција мотивирани од општеството што девојките требало да имаат големи гради или да бидат најзгодните и најубавите.Животот е битка и секогаш треба да се бориме да бидеме најдобри.Спортот го овозможува тоа да бидеш по голем со самодоверба и да го издржиш стресот од работата и од другите личности.
Последно нешто е што би те прашал е ако ти дадат шанса за еден ден да бидеш супермен би ја одбил?
Не секој има слика дека совршената жена треба да има вимиња до земја, е сега кога ке се најдат двајца малоумни се е можно можно е дури и да се убедат да отидат на пластична хирургија ида си ги зголеми цурата градите, а типот со мало куре да отиде во педерана и ке почне да вежба, е тука е цаката што откако женската ке си стаи цицки ке му избега на дилберот што иде во теретана пошто на него курето сеуште му е мало, и во тој момент дилберот се врти и бара утеха кај останатите колеги од педераната и започнуваат исто полови односи, притоа лажејки се ЛЕЛЕ КОЛКУ ТИ Е ГОЛЕМ. Но и тоа не го менува фактот дека ГРОБ фаца си останува ГРОБ фаца а курето и понатака е мало.
Кој си ти да кажеш што е совршенство кој си ти да кажеш дека набрекната мускулатура е совршенство, и дека тоа во потполност компезира за малото куре, наметнати комерциални стандарди од страна на педерска популација. Или битно е сите да изгледаат како од реклама за улошки или за ефтини ролони, каде што најчести фото модели се токму педерите, пошто не познавам нормален маж што би се качил на модна писта да дефилира пред други мажи по гаќи ? Освен оние кој што посетуваат педерана и имаат мали куриња.

И за сите овде во темава и на форумов и секаде во светот што мислат дека држави паѓале поради жени, да ве извадам од заблудата држави пропаѓале поради малите куриња на владетелите неможејки да ја задоволат сексуалната потреба на својте сопатнички па морале да бегаат за некого со поголем кур,па ајде војни ајде чуда НЕ МИ Е МАЛ НЕ МИ Е МАЛ .

Жените прават пластични операции за да бидат позгодни и поубави за да дојдат до перфекција мотивирани од општеството што девојките требало да имаат големи гради или да бидат најзгодните и најубавите.

Па ова го велам не онака туку претходно ги спомнав тие фактори дали списанија дали телевизија друштво не ВЛИЈААТ секогаш позитивно(некогаш да но не секогаш т.е она што е наметнато не мора д значи дека е ОК) еве ќе ти кажам случај на двајца мои комшии некој им продал тестостерон ампули по 400 денари и овие купиле еден шприц и сега пази мене ме тераат да им го инјектирам хормонот ова беше пред 4 години али доволно ја памтам ситуацијата и пази тоа беа луѓе со кои знаеме од мали и ги седнав и двајцата(а знаев дека едниот фати од женска му хепатит) и почнав да им пуштам слики од гангрена..абе слики да неќеш да ги видиш и да ги лажам дека е од тестостеронот само за да не го примат(нејсе има и случаи кои довеле до гангрена од игла али мојата поента беше друга), значи види во каква ситуација ќе те доведе човек да ти вика дека не си фер ако не им ПОМОГНЕШ како би примиле тестостерон па им ги пуштив оние сликите со деформитети ама беа решени да цврсто тоа ЧУДО па ми рекоа знаевме дека вака ќе реагираш демек они ме познаваат па и пари ми понудија нејсе не ми беше за парите туку гледај до каде само ги води таа желба за перфекција и ЗНАЕВ дека ако ги одбијам ќе го сторат тоа сами или најверојатно може и едниов да си добие хепатит па го пратив едниот по друг шприц и игла за и он да прими тестостерон иронијата беше поголема кога после два дена ПАК ДОЈДОА со ампули и пиво и им реков дека една ампула е лимит за еден месец али некој таму ги лоботомира неделно два пати да примале замисли и сега се пробав ама да ги разубедам не а тој едниот црнчеше за плата од 13 000 за да 6000 ги дава на протеини со вкус на чоколадо(поскапи од обичните зашто нели овие имаат вкус на ЧОКОЛАДО) и така кутриот јас морав три месеци да се расправам со нив се додека не ми текна да им кажам декка гуараната е ТРИ ПАТИ појака од тестостерон и да купуваат гуарана наместо хормонот, а им велам ајде фудбал да играме е неќат имало ризик од повреди оти нели не е трева туку цврсто чементо и асвалт па и тоа списанијата почнаа да ги влечат со нив нонстоп???

Животот е битка и секогаш треба да се бориме да бидеме најдобри.

Не да бидеме најдобри туку да се бориме да бидеме пример, а во животот има правила во вистинска битка нема, така да има разлика.

Спортот го овозможува тоа да бидеш по голем со самодоверба и да го издржиш стресот од работата и од другите личности.

Не спорам дека спортот помага за стресот ама зошто не му се сснеш на некој рид или врв па да се искачиш и да приметиш како воздухот е поразличен и градите дури ти се отвараат а во теретана претпоставувам има некоја реа измеѓу пот и дезодоранси па не е спорт само билдингот или ако веќе вежбаш нема потреба од суплементи исто како што не им требаат на фудбалерите тие суплементи кои ќе ги сјебат бубрезите и дробот па и притисокот па и ерекцијата и во екстремни случаи имаме и лачење на млеко туку им треба тренинг и темава не атакува врз сите билдери ниту врз група ако го разбрав добро познатиот овде праша

немам намера да описменувам неписмени, прочитај прва страна, ниту па имам намера да објаснувам општо познати факти.
ПОВТОРУВАМ темава не е дали им се мали или не, ИСТРАЖЕНО ИСПИТАНО ДОКАЖАНО ДЕКА ИМ СЕ МАЛИ. темава е ЗАШТО ИМ СЕ МАЛИ дали им се мали од вежбањето или вежбаат затоа што им се мали.
За сите идни дискутанти на темава, не праиме муабет дали им се мали или не да се разбереме 5 до 9 сантиметри е мало.Дискутираме Зошто им се мали.,дали од вежбањето им се мали или билдаат дека им се мали.
Психијатрите велат дека вежбаат пошто им се мали,кое е вашето мислење.

Е сега не генерализирам значи има некои кои мислат на здравјето па немаат време заа качување ридишта и јадење капини или возење велосипед туку ете најблиску им е теретана, има некои чија професија наложува да вежбаат(полицајци, војници и по некој обезбедување ) значи повеќе од јасно е дека има причина а познатиот вели дека кај мнозината причината е мал пенис што знам некои 12-13СМ или помалку и дека мнозината се геј или бисексуалци и мислам дека ова е спорниот дел кој Шкорпион го напиша а не мислеше веројатно за сите

Јас не знам со кои јами ти си се расправал, ама заедничкото меѓу анусот и багината е дека можат да се олабават и рашират. Разликата: Само анусот може да се затегне пак. Ти ќе ебеш цел живот се полабава и полабава вагина, а друг некој (џоа муа) ќе има тесен влез секогаш кога ќе посака.

Оди сега читни анатомија, да не биде дека измислувам.

Повеќе бисексуалци има отколку хомосексуалци во Македонија. Истиот процент важи и кај бидерите. Твојот score за колку работи беше во право на темава се уште е 0. Слабо нешо ...

А ти од каде знаеш колку хомосексуалци има меѓу билдерите? Да не си инсталира gaydar во задникот?

Али тоа е субјективно мислење а и најверојатно избрзал но не е ова поентата туку погоре цитираното она за идни дискутанти.

Ќе одбијам токму бидејќи е за еден ден оти ЗНАМ дека веројатноста да ја злоупотребам е релативно висока па утре кога ќе се разбудам очигледно ќе има последици од моите постапки кои сум ги направил поради илузијата која ја ствара моќта а и што да перавам што ќе ми е таа моќ кога нема да можам ниту да лечам ниту да помогнам со таа моќ ќе можам само да уништам, сакам едно да биде јасно а тоа е дека човечкиот организам не е машина па да му се додава бустери или пак за да се видат други димензии или истражи свеста како што велат психонаутите стимуланси-НЕ бидејќи последици ќе има, нема шанси да нема последици а најмногу средства па и допинг се злоупотребуваат токму во теретаните има и хардкор случаи на употреба на спидови и разни амфетамини нели да го собори рекордот.

Не велам дека СИТЕ имаат мал пенис ама мислам дека мнозината да не тресам бројки од ракав сигурно осеќале намалена самодоверба поради некоја причина сега дали е мал пенис дали е фаца како велеше еден како грбна прскалица:vozbud: или други слични набиени комплекси е ирелевантно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom