Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој велат дека тоа се должи на фактот дека употребуваат стероиди некој велат дека вежбаат за да компезираат поради екстремно малите димензии на машкоста 5/ 9 цм во еректилна положба.
Teмава ко да си ја отворил за Стеф :icon_lol:

Од видеово освен грицната смока у боксерица ја не глеам нешо друго :pipi:

зв аво св ите ов де све вче ке вев жва ме, на кој ја зик збо ру ва чо ве ков.
Ај батали не е убаво да се исмеваат луге со ментален и физички хедикепт.

Значи да расчистиме.Тие што вежбаат во теретана:
а) имаат мали куриња
б) педери се
в) грди се

:LOL:

а) имаат мали куриња
б) педери се
в) грди се

Па обично сите што одат во педерани имаат по две од триве работи ти што си ги навел, но воглавном сите три.

Па обично сите што одат во педерани имаат по две од триве работи ти што си ги навел, но воглавном сите три.

Де вака голем експерт ми се чиниш ова дундиви зошто идат у теретана,имам видено по 3-4 како влагаат и тоа наа газишта,цицки просечно а ?

Де вака голем експерт ми се чиниш ова дундиви зошто идат у теретана,имам видено по 3-4 како влагаат и тоа наа газишта,цицки просечно а ?
ПА баш зашто имаат НАААААААА ГАЗИШТА влегуваат таму, а за цицкишта пушап чуда праи бе дете.

Благе везе нема, тој е само еден од многуте хендикепирани што посетуваат педерана.
И како можеш да бидеш толку злобна кон лице со фалинка ? Сигурно и тие што немаат една нога им велиш клинкач или чопав, на тие без раце им правиш ајде да пукне, и слепите ги нарекуваш Ќорчо или им стегаш ремет така што им се издеруваш ГЛЕЈ КАЈ ОДИШ БЕ СЛЕПЕЦ.

Иначе дека типов е грд, грд е тука нема збор, дека му е мал само претпоставував ( се до видеово , нема ни цела смока ) ама сепак јас не го исмевам, дури и фино лепо го прашав за вршењето голема нужда додека виси на шипка под претпоставка дека некој прави таква гротескна фаца само додека сере и има тежок запек .Сега од како ми уочија дека на типот таква му е фацате од роџење и уствари постојаноп мора да го ниси тој лик , се осеќам виновен што го прашав тоа, испадна дека му се потсмевам.
Околу видеово мислам дека дури и постојат жени со поголем клиторис од курето на стеф.
зв аво св ите ов де све вче ке вев жва ме, на кој ја зик збо ру ва чо ве ков.
Ај батали не е убаво да се исмеваат луге со ментален и физички хедикепт.
Другар си ме запознал ли или само дигаш џева без да имаш факти.За разлика од тебе јас не седам и тролам глупости на интернет.За мојата убавина и критицизам сам си знам не ми треба никој да ми каже колку сум згоден и убав,а да ме викаш ментален и да пукаш ремет тука на форум си голем шеф те гледам.Курле едно пред мене да дојдеш ќе се здрвиш нема да збориш вака.Такви шефови како тебе се прават големи на форум а во живо се толку избедени што не можат да постигнат ништо во животот па си лечат свои комплекси на другите.Фала што се грижиш толку за мене јас сум перфектно нормален и прилично позитивна личност имај во предвид дека јас никаде не сум ни те навредил и немам потреба од тоа затоа што за разлика од тебе јас сум си ги решил проблемите одамна и успевам кај што ти седиш дома и гниеш што не си задоволен од твоето седење на компјутер.Баш ми е гајле дали си добро познат или кловн што си прави сам свој ремет не на мене.Мене луѓето не ми се смејат,баш спротивно каде и да идам ме очекуваат со насмевка за тебе незнам и не ме интересира.Пробај ако толку си опасен да се искачиш на планина,да истрчаш полумаратон,да се активираш а не тука да седиш и да се замараш со тоа дали имам мал или голем.
Ако тоа ти е професијата ебате професијата што си ја одбрал.

Другар си ме запознал ли или само дигаш џева без да имаш факти.За разлика од тебе јас не седам и тролам глупости на интернет.За мојата убавина и критицизам сам си знам не ми треба никој да ми каже колку сум згоден и убав,а да ме викаш ментален и да пукаш ремет тука на форум си голем шеф те гледам.Курле едно пред мене да дојдеш ќе се здрвиш нема да збориш вака.Такви шефови како тебе се прават големи на форум а во живо се толку избедени што не можат да постигнат ништо во животот па си лечат свои комплекси на другите.Фала што се грижиш толку за мене јас сум перфектно нормален и прилично позитивна личност имај во предвид дека јас никаде не сум ни те навредил и немам потреба од тоа затоа што за разлика од тебе јас сум си ги решил проблемите одамна и успевам кај што ти седиш дома и гниеш што не си задоволен од твоето седење на компјутер.Баш ми е гајле дали си добро познат или кловн што си прави сам свој ремет не на мене.Мене луѓето не ми се смејат,баш спротивно каде и да идам ме очекуваат со насмевка за тебе незнам и не ме интересира.Пробај ако толку си опасен да се искачиш на планина,да истрчаш полумаратон,да се активираш а не тука да седиш и да се замараш со тоа дали имам мал или голем.
Ако тоа ти е професијата ебате професијата што си ја одбрал.
Абе ако не знаеш да препознаеш поглед на сожалување и радосен поглед, што да ти правам бе дете.

Абе ако не знаеш да препознаеш поглед на сожалување и радосен поглед, што да ти правам бе дете.
Ти си дете во овој случај и повеќе немам што да ти објаснувам.Твоето арогатно и иронично однесување ќе те однесе многу далеку.

Не ја следам многу темата но отприлика што читав dobro poznat ти да не им љубомориш на билдерите?

а) имаат мали куриња
б) педери се
в) грди се

Човекот располага со брилијантна логика, нели? :rolleyes:

Не ја следам многу темата но отприлика што читав dobro poznat ти да не им љубомориш на билдерите?
Кога се чуствувам осамен и тажен кога ми фали човечка грижаа и едноставно си мислам на кој јас ќе му недостасувам , идам уклучувам фејсбуК и почнувам да го деактивирам одеднаш ми се појавува на кој се ке му недостасувам :) и така се вракам срекен назат :D

Кога се чуствувам осамен и тажен кога ми фали човечка грижаа и едноставно си мислам на кој јас ќе му недостасувам , идам уклучувам фејсбуК и почнувам да го деактивирам одеднаш ми се појавува на кој се ке му недостасувам :) и така се вракам срекен назат :D
Добра идеjа :D :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom