Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
/Coll-story-Bro-Needs-more weeds and dragons .....arno eve zimnica ce prajme vie ja naprajfte ...i aj ako sakas ne me citiraj za dzamce i za so prajs kako si muabet ima pp :peace glupo mi e ovde da citam kaj so se karate i kaj so si gi vadite ocite uste malce ce se stepate ...aj naprajte edna kajgana sobirnaka zemete edno metro oti vaka duri da vidis da ne veruvas ...za dzabe se raspravate ne znam dali bese ti ama ja citaf temava i me napolni nekako so negativna energija ....i me napna mnogu ...vetuvam pojce nema da ja nadgleduvam ...aj sega begam ...vi posakuvam se najdobro ...jas misam deka e poubo da si zensko so mali cicina otkolku masko so malo kure pa toj so ima navistina malo kure mu go davam moeto socustvo i tapkanje po ramo oti znam deka e golem kompleks ama ne se karajte peace aufviederschreiben
http://www.facebook.com/pages/Folklor-Pasion-Mexicana/139320938889weeds and shturci so golemi kurci.... eve i ja arno vejke so datikazam rabotava ja napraja matufa ama toe koj mu lezit muvana na kapata ce si se bunit , i vika tema pa nema koj kolku sakat da te citirat eve vidov deka postuvas ubaj linkcinja so sekso i grado pa si rekov daj da napisam deka taa matufa so si ja staila ic neee pravo naprajna ene luge ginat pod tus na ginekologija soim je bre ejj ama toe ..e arno arno kako ajvaro dobar tursija stajfte so krastavicina ...:)

http://www.facebook.com/pages/Folklor-Pasion-Mexicana/139320938889weeds and shturci so golemi kurci.... eve i ja arno vejke so datikazam rabotava ja napraja matufa ama toe koj mu lezit muvana na kapata ce si se bunit , i vika tema pa nema koj kolku sakat da te citirat eve vidov deka postuvas ubaj linkcinja so sekso i grado pa si rekov daj da napisam deka taa matufa so si ja staila ic neee pravo naprajna ene luge ginat pod tus na ginekologija soim je bre ejj ama toe ..e arno arno kako ajvaro dobar tursija stajfte so krastavicina ...:)
и јас ти го прочитаф постоф и си рекоф ај да си легнам да поспијам да се наспијам утре треба рано да станам не е ова играчница кој че ме цитира или кој че постира после мене ....https://www.facebook.com/pages/Ultra-gay/290746780990841?fref=ts шо мислам за набилданите батковци по црни рамбовки шо ги шантра рамената лево десно ко че ода ....па и голем да му е ..геј си е геј ...па и уште фризер да е ......ама сакам другарчина гејчина интересни ми се ...че си носиме исти фустанчина

и јас ти го прочитаф постоф и си рекоф ај да си легнам да поспијам да се наспијам утре треба рано да станам не е ова играчница кој че ме цитира или кој че постира после мене ....https://www.facebook.com/pages/Ultra-gay/290746780990841?fref=ts шо мислам за набилданите батковци по црни рамбовки шо ги шантра рамената лево десно ко че ода ....па и голем да му е ..геј си е геј ...па и уште фризер да е ......ама сакам другарчина гејчина интересни ми се ...че си носиме исти фустанчина
stoim fali na tie momcina ak e nabildan nee zacrnet so mal car i ako e gay more more ubaini sekoj si ima svoi gledischa na zivotot nekoj pravit zimnici nekoj brka svalerki nekoj bildet nekoj na ceto a nekoj pa se kompleksiret od temive , ja to celo vreme go zborvam ama so zagabe sinki neznaat akse so mali takvi deka trebat da bidat golemi voo dusana ;)e taka zimo idi mora uste pomali ce biidat :D

тое и така иди во живото мора да се преживеј некако мора зимница да се прај, не дека и јас сакам ама од внатре ме тера , така и нив ги тера да се кара од шо немаат шо да пра , не виделе мака во живото , нека зема 10 декари тутун нека насада да вида како е , не овде зеле троша енергија ........ебаго

тое и така иди во живото мора да се преживеј некако мора зимница да се прај, не дека и јас сакам ама од внатре ме тера , така и нив ги тера да се кара од шо немаат шо да пра , не виделе мака во живото , нека зема 10 декари тутун нека насада да вида како е , не овде зеле троша енергија ........ебаго
za tutuno i susamo nahnadno ce otvorime subvencionalna tema i ce barame argati so mali i golemi pinpeci :)

Каков црн тутун какви зимници какви проклетии ај таму во приватни пораки за вакви инт5имни разговори, овде прајме муабет за тоа зашо бидерине имајат мали куриња.

Каков црн тутун какви зимници какви проклетии ај таму во приватни пораки за вакви инт5имни разговори, овде прајме муабет за тоа зашо бидерине имајат мали куриња.
Ah ti kuce kasapsko :mad: ja neojdov of-topik pinpeto ojde so agrarna reforma , a soimfali na starine nasi more ebago ko idele natutun a da nezboram ko go nizele bocni nizarka bocni odppozadi :drk:mazoj bile more mazoj so becvi siroki da moit da rasti a ne sega stegnati vo farmercina e nee bildanjeno i bilderine nego fraeri se dilberine :)

СЕКОЈ МОРАЛО ДА ВЕЖБА :pos:
Синко сири се и ти немој сега со наврдеи да започнуваш, јас не те нареков тебе куртон, никаде не пишува дека здрав човек мора да вежба у педерана овај теретана бе, може да плива игра фудбал кошарка да трча, али у педерана се знае кој иде.
Затоа молим ти се ако имаш нешто конкретно да кажеш слободно пиши од каков комплекс идеш ти да вежбаш дали ти се зголеми само довербата од како почна да вежбаш дали се чуствуваш поинаку итн итн.
Инаку јас не сум ти крив ни тебе за малото туле извини но не ме вреѓај молимтисе.
Зошто веќе не ме дружиш бе ?
Се осеќам запоставен да си знаеш :pos::pos:
Него малце си ми контрадикторен... у претходните постови (ме мрзи сеа да барам каде беше) ти убаво си рече дека уопште сите спортиски се со мали куриња, а сеа викаш дека фудбал, кошарка, пливање било добро... дај реши се сеа, може тој спорт или неможе ?

П.С. Шо зема толку јако па шо те држи од вчера или нова доза зема денес ?
Немој, остај тоа ќе се уништиш :pos::pos::pos:

Него малце си ми контрадикторен... у претходните постови (ме мрзи сеа да барам каде беше) ти убаво си рече дека уопште сите спортиски се со мали куриња, а сеа викаш дека фудбал, кошарка, пливање било добро... дај реши се сеа, може тој спорт или неможе ?

Кај си со мало куре па и не гледаш добро нај веројатно и ти си си зрцала како стеф, ајде најди кај сум пишал такво нешто.
И последен пат те опоменувам играј дота и е републик и ич курето да не те боли, а ако те боли викај по дедо ти и татко ти.

Не гледаш од темава, дека фетиш му се мали куриња? Кај секој ги гледа. Пусти, во криза некоја е...

dobro poznat ако успееш да ја развлечиш темата до 50 страна те частам 3 месечна чланарина во теретана!

сеуште не можам да сфатам што се работи во темава :смајлишогикреварамената:

Ozbilni li ste, na tema vo cek dis aut, pisuvate ozbilni postovi!
Kako moze da ve dopira neso so ne e vistina, ne razbiram? Mislam, vi kazuvam dobro namerno,
od strana lici sea ko da stvarno ima neso so kompleks (ne deka ima, se znae deka sekoj normalen mora da vezba, toa ne e ni nepoznato ni neso novo)
Znaci ne bidete degeni i odbijte na glupost..c c c
Cim moze da ve zapali eden vakov kurton, stvarno imate nekoj kompleks, najseriozno!

Колкав ти е?

Не гледаш од темава, дека фетиш му се мали куриња? Кај секој ги гледа. Пусти, во криза некоја е...
Добро бе ПЕДЕР нели рековне дека нема да тролаш веќе на темава ?
Си го кажа ти своето убаво објасни дека листата ти е голема , убаво си кажа дека сите што одат во педерана се чупаат се депилираат мазни тасмосани, кажа дека списокот ти е долг а курето ти е мало.
Па добро бе мајку му стара зарем јас сум во крив шо имаш мало шупче па и куре од 5 до 9 сантиметри ти се гледа како гигант?
Јас ли сум виновен што од пуста желба таткоти да има син направил жена со кур, зарем кај мене е вината што имаш болест тоест пореметување во хромозомите, аман ти се молам ако имаш да пишеш зашто тие што одат во педерана.... теретана де имаат мали куриња пиши ако имаш примедби на големината на твоето куре грабни го за гуша татко ти, не те направив јас фаличен тој те направил таков.
АМАН ОД ОВА ПЕДЕРИВЕ ТРОЛАЧИ човек да неможе една тема да отвори,се тие знаат се тие се ебеле со сите од педерана имаат голема листа од ебачишта од педерана. Епа друже тие што те ебеле немаат голем кур се лажеш, тоа тебе шупчето ти е тесно и плитко затоа ти се чини дека им е голем, и за тоа е крив татко ти тој те направил со фаличен гз, башка и све сте таму депилирани оптичка варка.

Или пиши дали трењираат зашто им се мали или од тренингот им се смалува, бре ГЛУП БУГАР ( со србска жичка ) ваков педер мајка више не раѓа, 1000 пати едно исто да му кажеш.
Ај сега стегнете си го по еднаш со другарчињата и на спиење ( мислев по еден лајк да си стегнете де )
ПС : Уште едно прашање вака малку по директно, со виртуелнион жител на е републик имате ли виртуелен секс се плескате ли пред спиење ? ( додуша камерата може да додаде некој сантим али ај нема везе )
Уживаш да си единствениот педер во селото нели, затоа ја смени приказната
Шкорпион
Ретко се дружам со други хомосексуалци, грото друштвото ми се стрејт, и така преферирам. На собиранкиве што се собираме само јас сум геј на пример. Инаку, еве викендов може боље ќе е, па ќе легнеш нешто XD.​
14 септември 2012
МЛОЛИМТЕ вразуми се ништо страшно не е , нити тоа што другарчињата од овде ти се педеричиња, нити тоа што курињата ви се мали, не ве исмевам не ве навредувам тоа би било исто како да се потсмевам со некој малоумен или ретардиран, фалика си е фаликна без разлика на се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom