Не гледаш од темава, дека фетиш му се мали куриња? Кај секој ги гледа. Пусти, во криза некоја е...
Добро бе ПЕДЕР нели рековне дека нема да тролаш веќе на темава ?
Си го кажа ти своето убаво објасни дека листата ти е голема , убаво си кажа дека сите што одат во педерана се чупаат се депилираат мазни тасмосани, кажа дека списокот ти е долг а курето ти е мало.
Па добро бе мајку му стара зарем јас сум во крив шо имаш мало шупче па и куре од 5 до 9 сантиметри ти се гледа како гигант?
Јас ли сум виновен што од пуста желба таткоти да има син направил жена со кур, зарем кај мене е вината што имаш болест тоест пореметување во хромозомите, аман ти се молам ако имаш да пишеш зашто тие што одат во педерана.... теретана де имаат мали куриња пиши ако имаш примедби на големината на твоето куре грабни го за гуша татко ти, не те направив јас фаличен тој те направил таков.
АМАН ОД ОВА ПЕДЕРИВЕ ТРОЛАЧИ човек да неможе една тема да отвори,се тие знаат се тие се ебеле со сите од педерана имаат голема листа од ебачишта од педерана. Епа друже тие што те ебеле немаат голем кур се лажеш, тоа тебе шупчето ти е тесно и плитко затоа ти се чини дека им е голем, и за тоа е крив татко ти тој те направил со фаличен гз, башка и све сте таму депилирани оптичка варка.
Или пиши дали трењираат зашто им се мали или од тренингот им се смалува, бре ГЛУП БУГАР ( со србска жичка ) ваков педер мајка више не раѓа, 1000 пати едно исто да му кажеш.
Ај сега стегнете си го по еднаш со другарчињата и на спиење ( мислев по еден лајк да си стегнете де )
ПС : Уште едно прашање вака малку по директно, со виртуелнион жител на е републик имате ли виртуелен секс се плескате ли пред спиење ? ( додуша камерата може да додаде некој сантим али ај нема везе )
Уживаш да си единствениот педер во селото нели, затоа ја смени приказната
Шкорпион
Ретко се дружам со други хомосексуалци, грото друштвото ми се стрејт, и така преферирам. На собиранкиве што се собираме само јас сум геј на пример. Инаку, еве викендов може боље ќе е, па ќе легнеш нешто XD.
14 септември 2012
МЛОЛИМТЕ вразуми се ништо страшно не е , нити тоа што другарчињата од овде ти се педеричиња, нити тоа што курињата ви се мали, не ве исмевам не ве навредувам тоа би било исто како да се потсмевам со некој малоумен или ретардиран, фалика си е фаликна без разлика на се.