Зошто би му се скарале на женската/дечкото?

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
срце еможам да одам со тебе имам премногу проблеми ( превод - досадна си )

Не се карам.

А при раскинување сум со ладна глава(особено ако јас раскинувам) и реченицата најчесто гласи :

„Мала,не сакам да одам со тебе.Чао.“

И толку...се е јасно...нема потреба да се распленувам со говори.

zosto?
ako laze,ne me pocituva, me potcenuva, veli ke se javi-ne se javuva, me izneveril, ne me saka, ne go sakam, ne me razbira-ko na drug jazik da zboruvam :), imame razlicni pogledi, imame razlicni interesi, ne se usoglasuvame,ako go izneveram....mozam do utre da si redam pricini

Па не сум баш многу у скарување смирување и такви работи. Може лошо е тоа што работите ги глеам малце црно бело ама ми е преку кур од тактики или кој ќе превладее или ај вака да напраам да видам као ќе реагира:tapp:. Спонтано само.
Едино би се скарал ако касни редовно, ме нервираат типки шо демек каснат се спремале, немало такси, немало автобус. Тоа е апсолутно демоде.

Единствено ако лажит.И да прајт нешо со некоја друга и ако знајт дека згрешил ако ми кажит секако дека нема да останам рамнодушна ама за еднаш можам да простам.А веќе ако ми здосадит значит не осеќам нишо за него а то значит дека и пред да се фатиме само малку см го свиѓала и сама сум си крива шо сум избрзала и немат за то шо да му се карам него.

Ако е досадна,или ако на мене ми е здосадено од неа.

..Оуу , за секакви глупости...Дури и за нешто најситно, ако не е по мое...:pos:

За доста работи... абе на многу работи знам да премижам ама нешо шо неможам да премижам е неверство... е на тоа би ја тепал до смрт! А него зависи, ако проба да ја брани или ако знаел дека идеме... и би и се скарал секако.. битно прво главата од цименто дур не и прсне!

Ако не ме почитува,не е искрен со мене,на билокаков начин ме одбегнува кажувајки дека тоа не е ништо,не ми посветува доволно внимание(еј не барам премногу),ако ме извара.

Ма да,секогаш во животот мој се љутам за ситници на секого,камоли па на него,има некои нешта кои ме вадат од такт,ако не успее некако да ги ублажи или да се спогодиме некако,може и со него да се љутам за секоја ситница,што,е многу лошо.

Освен неопростивите причини, како неверство, лажење, непочитување и насиље, можам да раскинам ако ми здосади.
А ќе ми здосади кога ќе почнат премногу да ми сметаат ситни работи што реално се небитни ама не можам да преминам преку нив, од причина што: 1. премногу барам и имам високи критериуми или 2. барам оправдување за да ставам крај. Второво е обично поверојатно.
А ќе почнат премногу да ми сметаат ваквите ситни работи кога ќе престанам да го сакам. :toe:

Ако не биде се по мое, скарување е неизбежно.

-neverstvo
-od dosada
-premnogu kavgi
-opsesivnost
-neserioznost...

Ако ме изневери ке ја убијам, Тоа неможам да трпам. Подобро нека ми раскини него да ме вара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom